Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

dobre rano. Ano mas pravdu to som si aj vcera povedala ze si to nerozmyslim len koli obavam urcite nie, potom by som si hlavu buchala o stenu , ako sa poznam, vzdy nespokojna...
Chcem anatomy a ako pise bali urcite aspon 300 ml.
A ked si vyberiem lekara hej , ako marsala, kolkokrat budem k nemu musiet ist na konzultacie? Da sa to vsetko vybavit uz na jednej?

bali7

ahojte,tak teda vdaka za rady,mensie ako 300ml v ziadnom pripade:)))budem sa toho drzat.
Tanda ty si aka superskaaa:)))z mobilu par minut pred opkou a este aj hned po nej....hehe tak ti prajem,nech ta to co najmenej boli.papa

barbora10

bodynka

spytam,ale urcite sa anatomickych nemusis bat.len si radsej poriadne premysli ake vlastne chces a az po tom do toho chod.musis byt presne pevne rozhodnuta co chces a za tym si stoj aj nakonzultacii.ak sa ti raz pacia viac anatomicke,tak to treba povedat aj doktorovi,a nedaj sa nijak odbit.radsej chod na viac konzultacii,ale vyber si toho spravneho doktora,ktory ti spravi prska podla tvojich predstav.

bodynka

Ok. Dufam ze marsal nebude ako siska a nepovie ze mne je jedno mozem vam dat aj gulate .Potom ma porazi.Idem uz spat. Ahojte

barbora10

bodynka

inak spytam sa doktora,ze ci sa stretava aj s tym,ze si dievcata nechavaju vymenit anatomicke za gulate.alebo naopak.

barbora10

ona mala o cosi vacsie ako som mala ja,ale jej aj tristovky spravili vela,lebo teraz nosi 75/D,ale vravela ze niekedy jej sadnu aj C.v podprde ich mala pekne,ale ked mi ich ukazala bez,tak jej dost padli a z toho je nestastna.a pritom ich ma pod svalom.