Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

flavia

ja mam tiez vysoky profil a nevidim problem.je super.ked ma niekto uzky chrbat,tak je prave vysoky profil vhodny.

barbora10

jamimili

ty mas gulky,pekne gulky.mne sa take velmi pacia.este ich mas sice vysoko a stale sa ti tvaruju,ale oni sa ti usadia a budu super.ja by som veru za anatomi nemenila.mne sa viac pacia gulate.ja som uz 4 tyzdne po opke,ale teraz maju moje gulate perfektny tvar.a kazdy den je to lepsie a krajsie.aj ty za par dni uvidis tu zmenu.budes ich mat velmi pekne.

jamimili

Body nie ja som mala cez prsia cca 80cm a pod nejak 70-72cm,takze si ma pleties niekym...Flavia mne ich doki odporucil ze to bude super a mmne sa to paci.-))

Flavia

Chcela som sa opýtať tých, ktoré majú vysoký alebo extra vysoký profil pri okrúhlych, či ľutujú alebo je to úplne v pohode.

jamimili

Bodynka,Zana ja mam okruhle vysoky profil a vsetci vravia ze dobre su mne sa nezda ze su to gulky.-)))..napr.Bellinka ma podla ma vacsie gulky.-)))..Tanda super gratuluejm.

Flavia

Ahojte,je idem ne korekčnú operáciu koncom marca po laktácii a kapsulárnej kontraktúre na jednom prsníku-anatóm pod žľazou, na okrúhle IMPLEA 330 ml pod sval spolu s čiastočnou preparáciou kože okolo areoly,takže dosť komplikované oproti pekným plochým hrudníkom. Čaká ma dosť neistý výsledok a jedno malé dieťa doma. A pravdepodobne bolesť, akú som pri predchádzajúcich operáciach nepociťovala...