Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka

ved aj ja zboznujem korzety a podla mna do korzetov su krajsie gulate,ale to je len moj nazor.ja som aj preto volila gulate.koli vystrihom,ale aj anatomicke su niekedy ako gulate a tiez vyniknu.ale niekto ich bez podprdy nosit nechce.tato moja kamaratka nechodila vobec bez podprdy.jej sa nepacili od zaciatku,takze to bude aj tym.tvar skaredy nema,je prirodzeny,ale fakt ich ma ovisnute.

bodynka

som si spomenula ako si doktor prilozil anatom na hrud :DDDDD Boze uz musim mat po tom lebo uz ani sa neviem sustredit n nic. V hlave mam same prsia a teraz uz aj tu nepodarenu konzultaciu. uz som pisala mejla fin.poradkyne nech si pohne s tym vybavovanim. xixi. Dobru noc baby

bodynka

barbora a co sa moze hodit ku korzetom? Totiz milujem korzety a teraz ubazujem ci tam anatomy vyniknu.:D
A baby co mate anatomy da sa teda s nimi chodit bez podprdky?

barbora10

bodynka

nie kazdemu ovisnu,ale ona veru spokojna s anatomickymi nie je.sice vobec nevidno,ze ma silikony,ale bez podprdy veru chodit nemoze,lebo vyzeraju ovisnuto.ale to neznamena,ze to ma tak kazdy.su babenky,ktore su spokojne a nemenili by.aj mihai by ine nechcela.aj vela inych bab by ich nemenilo.ked sa tebe pacia anatomicke,tak si ich aj daj,aby si potom nelutovala.

bodynka

to je dobry napad z dialky.
Ale asi ostavam pri anatomoch. Aj ked aj vase su pekne.Velmi pekne ale bojim sa ich dat sebe

barbora10

inak baby tie co mate anatomicke,aby ste si nemysleli ze anatomicke sa mi vobec nepacia.aj mihai a aj Wendy maju podla mna krasne prska a to su prave anatomi.len som chcela povedat,ze ja som zatazena na gulate.ja by som ine nechcela.na niekom dokonca ani nie je vidiet,ake vlastne implantaty ma.velakrat sa mi pacia na foto prsia a hovorim si,ze ake krasne,to musi mat gulate,ale nakoniec zistim,ze ma babenka anatomi.