Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

84nika

..moja, si ma potešila, jasne ved sa šetrím...dnes je to už 10den po...a už mi hodi po rozume aj sex :-)..haha, len neviem či je to rozumne-len tak jemnučko-lahúúúčko...manžel ma z toho väčšie obavy ako ja :-)...

84nika

della
menzes aj mne meskal skoro mesiac, vraj je to normal po narkoze. Ja uz som skoro 4 mesiace od opky.. rychlo to ubehlo, uz som aj zabudla ze som bola. hehe. Ja dúfam tiez ze nebudeme potrebovat kvoli komplikáciám íst na reopku ako Flavia, a ked, tak len kvoli velkosti :) Ale baby ktoré ja poznám a majú pod zlazou, sú spokojné zatial, a majú ich uz pár rokov. A uz si písala, ze ty vlastne dalsie dieta uz aj tak neplánujes, tak o to mensie riziko, tak neboj :) Prvé 2 týzdne sa setri, a potom postupne uz sama budes cítit co mozes a co nie.

peta11

Bodynka ty už si bola u Maršala na konzultacii? Ak ano aky sa ti zdal? Ideš k nemu na operáciu? Ja nad nim tiež rozmýšlam ale do Trnavy mam to bližšie.

bellinka

Flavia:
vybrala si si velmi dobre chirmed su to uzasny lekari velmi sikovny a zodpovedny , sama som u nich podstupila op pred cca 2mes a tu v ba mi vsetci nechceli urobit to co som chcela ze sa to neda atd a dr.Magdo a dr,Kacmar svetovi , lebo oni zvladnu vsetko zrazu aj to moje vysnivane sa stalo skutocnostou a som velmi stastna ako to mam spravene ako sa o mna postarali ako som dostala vsetku nalezitu opateru ako sa patri ---clovek na to nezabudne do konca zivota

della

..inak si tu uživam, pijem varene červene vinko...dufam, že menzes sa mi spusti....

Flavia
...bože holka, a to ti kde robili tu druhu opku?? ...ked ti ani antibiotika nedali....

84nika

..kolko si od opky??...ja som sa normalne zacala bat...dufam, že nam to tie naše zlazy udržia a nebudu problemy...ved sa bojim aj pohnut, teraz ked to mam take čerstve :-)

della

mihai

dr. ma na tie osminky upozornoval už na konzultačke, že možno to bude treba...vraj uvidi ked ma otvori... vraj uz davno nevidel taku tuhu zlazu....božeeee no čo som to za človeka :-)
...tak preto som teraz vcelku kludna, pretože ta roztiahnuta zlaza by mi to mala drzat o nieco lepšie..

..ale ved uvidim za 10-15 r. čo bude, dufam, že skor to nebudem musiet riesit a všetko bude ok....ved je to i o psychike....

..Vám ostatnym je super, že to mate pod svalom

mihai

barbora

ako si to napisala, veru aj mne to docvaklo... a ja sa tu stale stazujem. mala by som byt rada a suchat patami.

flavia

velmi drzim palce. jedno je iste, ked sa ti na to pozrie odbornik, isto to dopadne dobre. urcite ano, aj ked je to technicky komplikovane. hlavne dodrzat potom klud, nech sa ti to dobre zhoji a prijme.

barbora10

flavia

tak to ti neostava nic ine ako dufat,ze tretia operacia sa konecne podari.drzim ti v tom palce.je to hrozne,ze si zena vytrpi koli peknym prsiam a potom sa to vsetko zmeni a jednoducho co by sa mala uz len tesit s peknych prs sa len trapi.preto je najdolezitejsie vybrat si doktora,ktoremu uplne doverujeme a hlavne nech ma dobre referencie.je dobre si precitat aj takyto pribeh,lebo teraz riesim len take problemy,co som si nedala aj vacsie a ani si neuvedomujem,ake ozajstne problemy existuju.verim,ze ti doktor kacmar pomoze a ty nam potom napises,ze si konecne stastna.a kedy mas termin?a ake ti idu dat teraz implantaty.a u koho si pred tym bola,ked vravis,ze si nebola spokojna?