Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

della
to narezanie na osminky znie drsne, uf uf uf. ja napriklad ani neviem co mi tam robili a ci mi nieco ine nez vlozenie implosa vobec robili..

mihai

babyyy mne neukazovalo co ste dnes pisali,, sorry :( tejto stranke zvykne sibat. tak soprry za poznamku ze tu nie ste, ste tu :)

mihai

no caute, moje "gulky" :))) jak ste si ich nazvali vy dve, ze gulky, barbara a jamimili :)))

a kde ste vsetky ? je pol tretej a tu dnes nikoho ???

bodynka
ze ci anatomy ovisnu... co ja viem, no sak mozno mi aj ovisnu :D zatial sa drzia :))))) jasne ze su ine ako gulate, ved to je pointa ze objem nemas uz hned hore, ale v dolnych 2/3 ci jak to je. ale ked das podprdu, zdvihnu sa a stlacia a vyplni sa oblem hore. teda-ja to tak mam, lenze ja som kost a koza na hrudi. a aj ten oblem co maju hore, vlastne vyzera ako nejaky gulaty implos s nizkym profilom, asi tak by som to vystihla... lebo moj anatom ma gulatu zakladnu. cize ja som s nimi OK, nestresovala by som za ovisnutie, co ja viem... a bez podprdy chodim a je to pekne. LEN SU MALE na moju vysku, ale to som slubila ze uz omielat nebudem :)

ale jedna je pravda, kazdy nech si da co sa mu paci. kludne aj trojuholnikove aj stvorcove :)

Flavia

Prvý krát som mala anatóm 200 ml pod žlazou, bola som chudá 48 kíl s ochabnutou kožou, a keďže som nekojila, tak mi lekárka odporúčala aj kvôli podvihnutiu jednoznačne anatomické pod žľazu. Výsledný efekt nič moc-mala som ich skôr guľaté- to však asi mojim pôvodným tvarom. Potom mi zrotoval implantát, takže druhá opka- 300 ml kvôli lepšiemu vyplneniu. Iný lekár,nové rezy. Mám ich po dva na každom- no ako ovca! Teraz po odkojení a po infekcii, ktorá sa mi zaniesla v nemocnici po praskline na bradavke pri kojení, nastala kapsulárna kontraktúra, ktorá zatvrdla na 4 alebo 5 stupeň- teda na ultimo, som bola na konzultácii už v poradí u tretieho lekára Dr. Kačmára v KE, ktorý je celkom fajn, ale ako povedal, nie som bežný a už vôbec nie jednoduchý prípad. Mám veľa voľnej kože, kontraktúru, tretí zákrok, s ktorým vraj býva spojené väčšie riziko, z dvoch jaziev mi ide robiť jednu- teda bude dlhšia, tak dúfam, že aspoň pekná, nie ako pri druhej opke, kde mi nedali antibiotiká, ani dreny a dostala som masívnu infekciu, takže jazvy mám v katastrofálnom stave.Ešteže sa to dá nejako napraviť. Mám pocit, že som doteraz mala "šťastie" na samých looserov a neskutočnú smolu. Veľmi by som si priala mať konečne pekné prsia, už mám z toho depky, o ktorých som doteraz nič nevedela.Je dôležité si vybrať čo najlepšieho operatéra bez ohľadu na peniaze, snáď radšej zvoliť lacnejšie implantáty-dnes sú už všetky vynikajúce, ako potom zákrok lutovať.A ešte sa čo najviac pýtať lekára, nebáť sa toho, že budete trápne, nevedomé, alebo dokonca otravné, oni sú tam predovšetkým pre Vás. Je dobré v prípade pochybností sa opýtať aj dva, či tri krát, kým sa definitívne rozhodnete. A hlavne sa nenechajte vmanipulovať do niečoho, o čom je presvedčený iba lekár a nie Vy. On to nebude nakoniec nosiť a žiť s tým! Buď Vás svojou pravdou na 100 percent spontánne presvedčí, alebo trvajte na svojom, alebo chodte od neho. Dosť už, nechcem mentorovať a odstrašiť Vás!

della

nika84

..my sme presne rovnake.

..aj mne traja lekari Šiška-PN, Marsal-TT, Trška-BA/povedali, že jedine pod zľazu....vtom jedinom sa zhodli.

..jediný dr.Trška mal snahu, aby bol vysledok co najlepsí, preto som mala opku cez dvorce...Šiška je starší pán, ktorému by som nešla ani za darmo ..no a dr. Marsal sa vyznamenal...ale to som už písala nechcem sa opakovat...

Flavia

ufff...no klobuk dolu 2 opky....viem, že nemáš na výber..ked chceš mat pekné prska....ja som si povedala, že viac ma tam nikto nedostane...no ale uvidime..pretože imploše mám tiez pod žlazou..nebola ina volba....i ked dr. povedal, že uvidí priamo pri opke ak by vosli pod sval..žial nevošli, ešte tu moju tuhu žlazu musel narezat na osminky..
..ja sa už nechystam na další porod...tak snad to bude OK :-)
..a ku komu ides??...a kedy??

barbora10

84nika

ved som pisala,ze v tom pripade to chapem.jasne,ze ked ti to viaceri doktori navrhnu.myslela som ,ze si bola len u jedneho.a ked raz planujes ist este na jedno zvacsenie po odkojeni,tak ti to moze byt ozaj jedno.ja si myslim,ze aj ked ja mam pod svalom,tak aj tak sa mi pri druhom kojeni prska trochu zmenia a tiez pojdem na druhe zvacsenie.takze ta chapem.

84nika

barbora10
ked ti traja plastický chirurgova pozru nato a povedia ze radsej by ti odporucili pod zlazou tak aj ty by si vybrala asi tú moznost, ale myslím si ze keby im poviem ze chcem velké implantáty, tak zase lepsie by vyzerali pod svalom... A nie je to pravidlo ze ked zena nekojila a plánuje, tak jedine pod sval ti ich dajú, poznám aj 2 kocky kt. este nekojili ale z estetického hladiska im dali radsej pod zlazu, je pravda ze pri kojení sa ti mozu viac vytiahnut, ale ja plánujem tak ci tak po porode este zvacsit, takze to neriesim. Urcite sú o nieco vacsie riziká ked sú pod zlazou, ale ako sa hovorí "moze ale nemusí".

barbora10

84nika

inak tebe doktor preco nepovedal,alebo mozno povedal,ale ja viem,ze ked zena este nekojila a raz urcite planuje,tak sa implantat musi dat pod sval.lebo ked je pod zlazou,tak aj mozny zapal pri kojeni prachadza na implantat a vtedy su taketo problemy.tebe ho pod zlazu museli dat?aj vacsie riziko kapsulacia hrozi.ja by som sa asi bala kojenia,keby mam iba pod zlazou.ale ak ti inak nemohli implantat dat,tak to chapem.

flavia

ty mas implantat pod zlazou,alebo pod svalom.