Prvý krát som mala anatóm 200 ml pod žlazou, bola som chudá 48 kíl s ochabnutou kožou, a keďže som nekojila, tak mi lekárka odporúčala aj kvôli podvihnutiu jednoznačne anatomické pod žľazu. Výsledný efekt nič moc-mala som ich skôr guľaté- to však asi mojim pôvodným tvarom. Potom mi zrotoval implantát, takže druhá opka- 300 ml kvôli lepšiemu vyplneniu. Iný lekár,nové rezy. Mám ich po dva na každom- no ako ovca! Teraz po odkojení a po infekcii, ktorá sa mi zaniesla v nemocnici po praskline na bradavke pri kojení, nastala kapsulárna kontraktúra, ktorá zatvrdla na 4 alebo 5 stupeň- teda na ultimo, som bola na konzultácii už v poradí u tretieho lekára Dr. Kačmára v KE, ktorý je celkom fajn, ale ako povedal, nie som bežný a už vôbec nie jednoduchý prípad. Mám veľa voľnej kože, kontraktúru, tretí zákrok, s ktorým vraj býva spojené väčšie riziko, z dvoch jaziev mi ide robiť jednu- teda bude dlhšia, tak dúfam, že aspoň pekná, nie ako pri druhej opke, kde mi nedali antibiotiká, ani dreny a dostala som masívnu infekciu, takže jazvy mám v katastrofálnom stave.Ešteže sa to dá nejako napraviť. Mám pocit, že som doteraz mala "šťastie" na samých looserov a neskutočnú smolu. Veľmi by som si priala mať konečne pekné prsia, už mám z toho depky, o ktorých som doteraz nič nevedela.Je dôležité si vybrať čo najlepšieho operatéra bez ohľadu na peniaze, snáď radšej zvoliť lacnejšie implantáty-dnes sú už všetky vynikajúce, ako potom zákrok lutovať.A ešte sa čo najviac pýtať lekára, nebáť sa toho, že budete trápne, nevedomé, alebo dokonca otravné, oni sú tam predovšetkým pre Vás. Je dobré v prípade pochybností sa opýtať aj dva, či tri krát, kým sa definitívne rozhodnete. A hlavne sa nenechajte vmanipulovať do niečoho, o čom je presvedčený iba lekár a nie Vy. On to nebude nakoniec nosiť a žiť s tým! Buď Vás svojou pravdou na 100 percent spontánne presvedčí, alebo trvajte na svojom, alebo chodte od neho. Dosť už, nechcem mentorovať a odstrašiť Vás!