Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

Flavia
hm, ja tiez nemám este dieta ale v budúcnosti plánujem a vlastne na túto opku som isla s tým ze raz po porode urcite pojdem este raz, ale do väcsích a to tiez uz asi pod sval, zatial som si chcela dat vlastene iba vyplnit tú kozu ovysnutú aj preto mi dali pod zlazu. Ale más pravdu, pod zlazou je viac vidiet ten implos, sú viac "umelé" ako pod svalom, zatial som ale spokojná :) A tebe kto bude robit a kde? Más stále toho istého opratéra co pri 1.opke, ci si vybrala niekoho iného?

84nika

Flavia
hm, ja tiez nemám este dieta ale v budúcnosti plánujem a vlastne na túto opku som isla s tým ze raz po porode urcite pojdem este raz, ale do väcsích a to tiez uz asi pod sval, zatial som si chcela dat vlastene iba vyplnit tú kozu ovysnutú aj preto mi dali pod zlazu. Ale más pravdu, pod zlazou je viac vidiet ten implos, sú viac "umelé" ako pod svalom, zatial som ale spokojná :) A tebe kto bude robit a kde? Más stále toho istého opratéra co pri 1.opke, ci si vybrala niekoho iného?

bodynka

jaj a este ma napadlo, ze vcera doktor chcel hladat nieco v tabulkach, nerozumela som co hlada... Dumal ze tieto tabulky su platne od tohto dna a dnes ich dostal , ze sa v nich velmi nevyzna.Ze tie co mal uz neplatia. mozno to boli teda velkosti. Ale to znaci ze su nove velkostne tabulky od vcera.

carol

cawte baby, konecne jedna lepsia noc ;). inak ten stahovaci pas si neviem predstavit nosit tak dlhoooo a bez podprsenky, hlavne ked uz vonku budem chodit, ta by mi sluzila aspon ako minitielko, lebo vsak pod tych par mikin a kosielok co mam vpredu na zapinanie, nedam uz nic a hadam aj zima mi bude :/. no budem sa ho musiet opytat ci aspon nejaku sportovu pod pas nedam...

bodynka

2 opky? Fiiha. Ano ja chcem najvecsie co sa da, sak mozno aj priberem v buducnosti. plocha niesom uplne mam jednotky.A ci mam pevnu kozu? Asi nie, uz mam 27 rokov, 20 kil som schudla , a aj tak trosku sa mi vtedy splasli ci co:D
A tebe sa tie komplikacie stali koli kojeniu ci to s tym nic nema?

Flavia

Ahoj bodynka, ak si úplne plochá a máš velmi pevnú kožu, tak si daj minimálne 300 ml, myslím že 350 je fajn, aj anatóm nie je zlý, ale pod sval jednoznačne.Pod svalom sa to totiž viac stratí, zatlačí ho dozadu, pod žlazou je viac viditeľný. Pri anatomických by si však mala mať svoje prsia veľmi pekné a súmerné. A veľkosť vždy väčšiu, lebo budeš ľutovať, ver mi ja už mám za sebou 2 opky.

ihla

flavia

foto mozes vidiet v nasej galerii. tam posielame livke foto pred operaciou a potom foto po operacii. kedze uz mas po, myslim, ze nebude vadit, ked posles len foto po, ale bolo by dobre, keby si nasla nejaku foto pred. posles to teda na adresu e.uhrinova@gmail.com a napises jej aj prezyvku, pod kt. tu vystupujes; v tvojom pripade "Flavia" a ona ti spatne zasle link na nasu galerku aj s prihlasovacim menom a heslom.

Flavia

84nika: 3 roky po operácii to bolo fajn,potom tehotenstvo,kojenie a vzápätí po ragáde na bradavke infekt, ktorý to spustil a do polroka to dosť zatvrdlo,tiež to bolí. Aj preto to musím dať von. Meniť však už budem kvôli výslednému efektu,anatomické v mojom prípade boli úplná katastrófa, ovisnuté, bez podprsenky to nešlo. Teraz však ich bude lekár aj trocha dvíhať, musí mi stiahnúť kožu okolo bradavky. Rozhodovala som sa po mojej skúsenosti medzi vysokým a extra vysokým, aby mali čo najlepší tvar, aj dosť napnuté,ale lekár sa domnieva, že extra high je už dosť vulgárne, ale videla som u neho foto babeny a bolo to super- tá však bola úplné plochá predtým. Tak neviem. Kde môžem vidieť nejaké foto?