Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka

mam 350ml,ale foto dost skresluje.vskutocnosti su vobec neni take velke ako to na foto vyzera.musim sa dat odfotit niekomu druhemu trosku z dialky,aby to viac viniklo ake su velke.

barbora10

jamimili

aj ketrin11 ma gulate a ma ich nadherne.tiez su to take gulky.mne sa velmi pacia.podla mna ich ma super.mne osobne sa prave take pacia.

barbora10

jamimili

dnes som mala obycajnu podprdu a poviem ti uz sa mi aj natriasaju.a vo vystrihu su aj bez podprdy velmi pekne.a moja kamaratka je uz objednana na konzultaciu,chce si dat vymenit anatomi za gulate,lebo videla moje a bola z nich hotova.ona ich ma styri roky a dost jej ovisli a to ma len 300ml.keby vedela,tak by isla hned na gulate.