Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

vzdy sa privelmi tesim a potom sa sklamem.. Heh, stale lepsie taketo sklamanie ako sklamana z vysledku plastiky:(
idem spat.. Nebojte, ja budem dumat .. a snivat dalej, ved to sa neda len tak prestat.. Len ci aj nieco vymyslim:( ahojte

bodynka

bali ta fin, poradkyna je zaroven dobra znama tak verim ze skusila .. v utorok mi pride este domov vsetko porozpravat.
A v Banke je zastupkyna riaditelky kamoskyna sesternica , snad jej napisem.
V prvom rade musim splatit debet a rok este splacam notebook a do augusta pohovku. Potom az budem moct vyskakovat.Takze prsia budu mozno na zimu , takze zas rok strateny. :(

bali7

Bodynka oni maju asi nejake systemy ked si to vedia vsetko vyzistit.lebo aj ja ked som si vybavovala pozicku,tak som sa jej pytala ked mi to uz schvalili,ze ci chce moj obciansky a ona mi povedala,ze nie mame vas preverenu od hlavy az po paty.A ked je teraz kriza tak asi zato su prisnejsi.Ale nemas niekoho v partnersgroup?Oni sa zaoberaju financnym poradenstvom,mozno existuje nejaka banka kde by ti to dali.Skus nieco vymysliet:)))ja by som to len tak lahko nevzdala,tak drzim palceky moja.papa

bodynka

Este som spravila posledne.
napisala som marsalovy co by ma vysli eurosilikony, marsal je cenovo dobry , mozno na eurace skor nasetrim:( V sagaxe bol rozdiel snad 1000 eur tak som zvedava co marsal napise.

bodynka

Ska, si zlata ale je.
tam kde to robia na splatky je to napr standardne cez quatro, a ty maju velke uroky...
jaj uz chapem ako to myslis ze naco... No ona vedela ze chcem plastiku ale to svojej sefovej co to ona vybavuje nepovedala, vymyslela ze som rodicom dlzala a bla bla... ze im to musim vratit. Ale proste sa neda. Mame dve lizingi a debet ktory nieje splateny,vraj preto.

ska38

Bodynka,mne je jasne ze naco.Takze ta poradkyna vedela,kde peniazky pouzijes.Este sa spytaj,ci to niekde nerobia na splatky,este nie je nic stratene...Nevzdavaj to!

ska38

Ahojte kočky,
Flavia,to je strasne citat a nie este zazit.Aj napriek tomu co si prezila,musim uznat, ze si krasne povzbudila kocky pred OP.
Prajem Ti vsetko dobree.Drz sa!
Bodynka,to mi je luto.Ty si aj hovorila, ze na co tie peniazky pouzijes,vsak?Alebo sa mylim?
Kočky,vy tu uz preberate lahucko-jemnucko.Som zvedava,ako to bude so mnou,frajer ich zajtra uvidi 1x.A to som uz mesiac po OP.Chudaaak,ani nevie ze ich mam.hehe
Wendy1,ako sa mas?co to prsko?vyzera to lepsie?
Ninuska13,Mata16,Barborka10 a ostatné kočky,sme mesiac po,nakupili ste nove podprsenky?Ja buduci tyzden vybehnem na nakupy a ak to frajer pozitivne zoberie,hadam mi aj nejaku novsiu vacsiu kupi.hehe

bodynka

Peta este som u neho nebola ale pisala som mu mejla nejake otazky sem tam a vzdy odpisal.

BABY MAM STRASNY DEN, MOZNO AJ CELY ROK
Stretla som moju poradkynu predobedom v praci a oznamila mi ze nedostanem pozicku.
Rozplakala som sa ako mala....
Vecer sme sli do tesca , samozrejme ako prve vidim casaky s krasnymi babami a ich dekoltmi- slzy v ociach a sla som prec.
Aj teraz mi je do placu..
Tolko radosti som citila , ze budem mat prsia uz na leto.. A teraz toto, nic nebude:(
denne som nad tym a nad nicim ani nerozmyslala , teraz co? Budem rozmyslat ako to padlo cele... Akonahle som sama , len plakat chcem. ..
Asi mi sibne:((((((