Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

baby
tak ja som uz od vcera doma..pred op som bola uplne kludna, dokoca som zmenila impl. z okr. na anatom., presne ako ma mihai..po op. mi stale davali nejake lieky, takzw v pohode, vecer mi dali injekciu od bolesti a na spanie.. ta od bolesti zabrala, nebolel ma ani len chrbat, no vedla lezala pani, ktora neskutocne chrapala, takze som sa velmi nevyspala..na druhy den ma skoro vobec nebolelo.. no ale dnes nic moc.. strasne tlaky, ledva dycham.. inak viem v pohode hybat rukami, no snazim sa co najmenej..zda sa mi, ze mam jednu bradavku nizsie a druhu vyssie, ale to bude asi este tym opuchom, co myslite? kedy to zacne odpuchat, je to strasny tlak... pre mna je najhorsie si sadnut a postavit sa a potom zase opacne... barbieOne kedy ti zacali odpuchat, mala si aj ty pocit, ze nie su rovnake, kym boli napuchnute? ked budu mat taky tvar ako tvoje, tak budem velmi spokojna, ty ich mas krasne...
inak na chirmed nemozem povedat ani jedno krive slove, skveli dok. a uzasne sestricky..

martinka54

bodynka
skusim ti pozriet kde to robia na splatky. a este ma napadli aj cechy, take brno nemas daleko, keby ti to dali na splatky

barbora10

bodynka

skus napisat na stranke plastickej chirurgie,ci to nejaka klinika nerobi na splatky,ale nie cez quatro ci cetelem.mozno to tak niekde robia.

bodynka

Aaale v zivote nevyhram.
Hej viem ze ok, nebude teraz bude potom... Ale pametate ako som uvazovala ze uz teraz mam dost rokov koli dietatu aj ze nemam. a teraz takto v podstate stratim dalsi rok. Minimalne tristvrte:(
Som zvedava co napise marsal. A idem teraz pisat tej babe do banky.
Chcem mat prsia , veru , lebo v lete sa zblaznim :(

martinka54

della
uz lepsie? posli fotky cim skor, som zvedava co ti ten nas doktor urobil, aky zazrak. ved mi sme na tom skoro rovnako, len mne to da pod sval

martinka54

bodynka
hlavu hore, nic nie je stratene. ked nebudu teraz budu na zimu. to nie je az tak daleko aj ked viem, ze uz toto leto by si rada pobehovala s novymi prskami. a s tym lotom to moze byt sranda aj ked ja som nikdy nevyhrala, predstav si, ze by ti to padlo... wow asi by si si dala vsetko opravit. tak ja si to viem zivo predstavit :-)

ninuska13

bodynka
to ma mrzi,z ti to vsetko tak zle dopadlo,ale mozno sa to este na dobre obrati a nieco vymyslis.Alebo vies co,skus si podat sportku teraz tam je riadna kopa penzi.Mozno sa ti postasti a vyhras minimalne na tu operaciu :-)