Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

mne pride investicia do vlastneho tela , ako najvhodnejsie minute peniaze.
No drzte mi palce co napise ta z banky.
martinka nemusis mi hladat, ja to potrebujem blizko domu. A marsal je cenovo vyhodny.

della

martinka54

...cele ich mam olepene...takže to nie je moc vidiet..len zboku mam modriny.....Trška mi ešte v sobotu upresní či pôjdem na kontrolu v nedelu ráno alebo v utorok ...a potom už pošlem foto...bradavky som pozerala vcelku je to dobre....

a ty kedy ideš?.....bože dnes som 11 den po...nechce sa mi ani verit

Tanda
..gratulujem, zvladla si to gravúrneee :-)

martinka54

baby a fajcili ste pred opkou? ja moc vyfajcim a mam napisane v papieroch, ze 12 hodin nesmiem fajcit pred tym

barbora10

tanda

odpuchat ti zacnu tak po tyzdni,ale kym uplne odpuchnu to je u kazdeho individualne.mne odpuchali aj dva tyzdne,ale kamaratka ich mala odpuchnute uz na vyberani stichov na 8 den.a to,ze mas jednu bradavku nizsie,tak to je este normalne po takej kratkej dobe.ked ti odpuchnu a usadia sa,tak sa to napravi.urcite je to aj tym opuchom.

tanda

ano, mala som aj dreny.. z lavej strany som velmi krvacala a aj ma op. bolela, mozno preto sa mi zda to prsko ine, trochu vacsie...

martinka54

bodynka
pozerala som ti to. nasla som medicalcentrum robi tam zachar a siska s mekcenom, ale neviem ako to je na splatky

della

84nika + jamimili

..kočky už mám "po ptákach" s tým sexom :-( :-(, dnes rano som dostala menzes...takze cervene vínečko pomohlo ..

Ska
..som zveda, aké budú reakcie tvojho priatela....určite len pozitívne, ten "padne" do kolien ked ta zbadá..

Bodynka
..nezufaj, možno to tak malo byt...
...splatis pohovku, notebook a potom pojdes na prskaaaa :-)
..viem, že sa mi to lahko hovori, ked už ich mám....ale tiez ma trocha štvalo, že vyhodím 92.000,- sk len tak...teda nie len tak, aleee...no ved vieš ako to myslím.....i ked manžela to vôbec netrapilo....ale už je to OK, ked ch mám :-)