Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

No nemam.. Prinajhorsom by som sla autobusom z komarna.. Ale hrozim sa z tlacenice, ze by do toho niekto vrazil a tak...

martinka54

bodynka
aha, ok. ty tusim nemas odvoz, ked si dobre pamatam. inak moja kamoska mala opku v kosicich a isla vlakom a zvladla to. my sme z trnavy takze pekna diaka. to je len na tvoju podporu

della

Tanda
..mne zase viac tieklo z praveho drenu, a lave prsko mam zase trocha väčšie..noo bohvie ako to teda je..

Martinka54
..určite nefajči tých 12h.pred....ved oni vedia prečo to tam píšu...

martinka54

8 alebo 15 marca, ma mi volat, len mna tie kramy zabijaju. ja som chcela ist uz prvy tyzden marcovi. a hlavne sa pytaj ci ti dal tie vstrebatelne stehy

tanda

ja som skoro ani necitila, ked mi ich vyberal.. ale to asi z tych liekov, mne na druhy den bolo naozaj skvele, skoro ziadna bolest.. az okolo pol 5 to zacalo boliet.. ak nenastanu ziadne komplikacie, tak to vsetko urcite stalo za to.. nie je to az tak strasne (len sem tam)..