Ahojte kočky,
tak len informativne.Ak si spominate,som hovorila kazdemu, ze v den operacie som bola u kamosky mimo BB,ze som tam u nej doma spadla,teda smykla na koberci a susedia mi nosili masticky.Aby som bola skoro fit.Tak dnes ma videl sused na zahrade,tak ma volal k nemu do dielne, som si mi myslela, ze mu mam ist zasa s niecim pomoct a unho boli este dvaja susedia a boli zvedavi,ze ako sa citim,ze vedia ze mam zlomene rebraaa.Az som bola v soku,vravim, ze nie zlomene len narazene.Ze ma nevidno ani sneh odpratuvat ani so psom sa prechadzat a tak.Auto stale v garazi,ze nikam nejazdim.Si predstavte,ze moje zatajenie OP,skoncilo,ze mam zlomene rebra.Tak sa musim viacej na ulici ukazovat,som povedala,ze uz som v poriadku.Az sa hambim za toto klamstvo a to este v lete ked uvidia tu moju krasnu vypln v tricku...
Dnes mi prileti frajer,uf to bude sranda,ani nevie co ho caka,no verim, ze to zoberie pozitivne.hehe
Carol,ja som sa 2 tyzdne po OP,tiez vzdy rychlo unavila.Proste ta OP nie je trhanie zuba,je to poriadny zasah do tela.Tes sa,uz bude len lepsie a lepsie.