Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

mihai
ano,veru,leukoplast a tym lepkavym na jazvy...ako vse ostatne mam v poriadku,to len tento kusok sa pokazil,tam,kde som mala ten velky uzol.Vcera som si to prelepila uz takym leukplastom,kde je ta medzera na ranku,lebo som mala vse krvave bez toho...bleee

carol
a kolko si tam platila?akoze bola cena rovnaka?

wauka

bodynka a preco prave marsal....ved sa objednaj aj ty na 20 marca a vykonzultujeme cecane naraz,)))

chodite aj na ine fora -silikonove prsia--facebook? pokec?

bodynka

JA ked som si ich omakavala tie eurosilikony zdali sa mi oproti mentorom hladke. A kvapockovity tvar moc nevidim na tych babach comaju gulate.Teda niekedy ano, ale napr na dominique ich vidim gulate

bodynka

Ahaa...
Prepac zas som si predtym nevsimla ze si napisala ze nebudes volat este.
Nebolo by ani mne od veci sa objednat na konzutaciu uz k Marsalovy aby som vedela ci si nahodou tiez nebudem vyberat nahradu... Potom by ma to asi tiez tahalo k Cervenovy. :D

wauka

bodynka no ona mi vravela teda ze 20augusta konzultacia tam sa dohodneme na vsetkom, ze mám si vysadit antikonepciu a potom na konz mi da papiere ktore vysetrenia musim absolvovat a potom uz len na Op aj s vysledkami,,,aspon mne to takto povedala

wauka

bodynka no ona mi vravela teda ze 20augusta konzultacia tam sa dohodneme na vsetkom, ze mám si vysadit antikonepciu a potom na konz mi da papiere ktore vysetrenia musim absolvovat a potom uz len na Op aj s vysledkami,,,aspon mne to takto povedala