Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

wauka ja nechodim nikde inde na forum len sem.-))inak mne fakt tie mentor anatom boli tvrdsie ako nagor gulate.-)))podla toho som si vybrala aj doki vravel ze su maksie.

wauka

bodynka sak jasne,,,,,budem dalej podavat,,,minuly tyzden som vyhrala 200 eur,,skoda ze nie o nulu viac,)))

kde sa stahujete

barbora10

bodynka

to nie je tak,ze budu uplne ako anatomicke,to urcite nie.ale oproti nagorom su uplne ine.mne osobne prijemnejsie a prirodzenejsie.odfotim si prsko uplne z boku,aby si videla co myslim.nemam proste taku tu gulu,ako niektore baby aj na omlazeni,co maju gulate nagory.

bodynka

Wauka mne to hovor. Chceme sa stahovat a kolko naytku nam bude treba, auto by sme mali kupit ani vodicak nemame.DD
1000 mi ide len na debet. A to tam nikde nemam ani dovolenku:D
A 2000 na prska. Ale to je uz u mna samozrejmost xix

wauka

no sak objednat sa mozes jasne,,,
boha podrbane prachy,,musim zaplatit skolu 2000 eur,,cecky vyse 2000 ,,,v lete dovolenka vyse 1000...to aby som si hodila slučkku,)

bodynka

:DD Mentory to je druh implantatov.
No dost lakava ponuka:D Az nato ze by som mozno o mesiac dlhsie cakala na opku ako som chcela. Ale zas v podstate objednat sa mozem , aj keby som napokon nesla ze?

mihai

mica
chapem chapem. ta koža uz musi mat dňtoho dost.. ja som bola tela, som si to preliepala aj ked nebolo treba, koža uz KO, potom mi lekar povedal po telefone ze nech prestanem sak mi to nekazal. len som sa bala ze sa mi to natiahne.
skor sa bojim ze sa mi to natiahne ak sa moj frajer neprestane s nimi tak hrat jak keby sa nechumeli. lenze to hovorim teraz, ked dojde navec, som cela happy z toho co robi. neva ze zachadzam do detailov ? vy to ako mate? napr ja teda mam tie rezy okolo dvorcov a ked sa na to prisaje, aj ma vzdy napadne ze uuuuha jazvy aby sa nenatiahli,ale aj tak to necham tak a uzivam si to. nehreste ma :) tiez ste take?

no a aj som si chrasticku strhla, omylom, lebo som myslela ze uz tam nema co robit, nejak po 3 tyzdnoch ? som tam este mala na kraji uplne taku hrcku chrasticku a veru este tam mala byt. ajma doktor hresil aj tam mam sirsi kusok jazvy. trubka. lebo pred doktorom co ma rezal som sa hanbila ist s chrastou ked uz inde som ich nemala.

barbora10

mihai

ano su maksie,su iba jemne kohezivne.preto aj ten tvar zmenia pri gravitacii,co sa mi velmi pozdavalo.a oproti anatomickym su vsetky gulate asi maksie.anatomicke su viac kohezivne.
a kamaratka co bude mat tu opku cez dvorce ma termin az niekedy na konci marca sa mi zda,alebo zaciatok aprila,ale ona ide na opku do ciech.ona uz zije tam,sem chodi len kuk rodinu.

wauka

co ake mentori,,,co to znamena,,heh ale cenovo podla mna tak isto robi aj cerven,,,,

no aj sa zlozime na cestu,,aj vybavime pozicku na cecky,,aj splatime,))