Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

bodynka no ona mi vravela teda ze 20augusta konzultacia tam sa dohodneme na vsetkom, ze mám si vysadit antikonepciu a potom na konz mi da papiere ktore vysetrenia musim absolvovat a potom uz len na Op aj s vysledkami,,,aspon mne to takto povedala

carol

1mica1,

na jednodnovej ma robil, ale mala som na vyber. cena bola rovnaka. no po skusenostiach odporuuuucam jednodnvu. zostali krasne spomienky. nezabudneeeem.

wauka, v NR Dr. Mladek

mihai

mica

to si si takymi "papierovymi" leikoplatmi tenkymi lepila ? ci ? a zrejme to muselo ist lepkavym cez jazvicku, vsak ? ach jaj. neskusis na to supnut framykoinovy prasok ? sa to zasusi skor... alebo aj repik. ci repik an mokvave nie? bozeee neviem veru.. nebrnknes radsej doktorovi ? vies aby ti tam neostala jazvicka zbytocne napadnejsia.

vatove tampony,lol :) ake sme vynaliezave

barbora10

martinka

som z PD a chodi k nam aj Dr.trska.

wauka

aj podla mna gulate,na tom obrazku.

bodynka

červen pracuje najcastejsie s eurosilikonmi,ale mozes si vybrat aj ine.uz tu pisala nejaka baba,ze ide k nemu a bude jej davat nagor impleo,no ale cena je uz samozrejme vyssia.a inak nevidim problem v eurosilikonoch,lebo skoro vsetky moje kamaratky maju prska od neho a ES a su spokojne.

tanda

volala som tam, doktor je na sále.. sestrička mi povedala, ze na 11 sa mam prist ukázať.. och boze, som zvedava.. stalo sa vam to niektorej? neviem, ci to krváca velmi, alebo nie, pretiekla mi krv cez tu náplasť a jeden tampon, ktory som si tam vložila.. myslím, ze teraz uz nekrvaca..

1mica1

Jáj a v solarku som to uz nemala prelepene,ale zakryla som si dvorce cele s vatovymi tamponmi ,hi hi nebadam dnes nic zvlstne na tom,taklze je to ok :-)