Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

bodynka nezavolam...este som nevyratala ako budem mat kramy,)))

saktento mesiac zavolam...

jaaaaaaaaj s priatelom sa len vadím koli tomu,,,,hlavu mam v smutku

mihai

wauka

tak tie su krasne teda. ale ona mala aj pred velmi peknucke, ozaj take sexi :) podla mna teda :) ak mas take, parada

wauka

barbora10

no ved to,,ja som videla jeho prace a fakt dole klobukom a este som nepocula zenu ktora by sa stazovala naneho

neviem ti vysvetlit ake chcem len ukazat,))

www.sanatoriumchotoviny.cz hned prvy obrazok,,, to su moje vysnivane cecane,,,,to su ake,,ja bych chcela 350..a dokonca fotka pred su jak moje,,,tak snad sa bude dat

bodynka

WAuka dnes by si mala volat k cervenovy, som zvedava aky ti daju termin a co povedali.
Cerven teda neni drahy , ale to je asi zato ze robi len s eurosilikonmi co?tie su lacnejsie.
Tanda co je s tebou? Ako to dopadlo?

barbora10

mihai

trska chodi aj k nam operovat na kliniku jednodnovej chirurgie.kamaratka bola tu unho,ale este som jej prska nevidela.

jamimili

Mihai tak im treba .-)))...skoda ze Guba ma tak malo fotiek,ani by ste neverili robia az 5-6 prs tyzdene.Halvne vela na nos a apod som videla u neho.Inak ako som minule pisla moja krstna bola tiez v Ulk pred 10 rokmi na prsia.-))) a to ma cez 50 rokov teraz.