Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

mihai
takto,na zaciatku som to mala prelepene,ved to bolo treba,potom sme to odlepili,ale ked mi daval dole ten velky uzol po 6tich tyzdnoch,tak mi kazal si to prelepit,aby sa mi to neroztiahlo ci co,tak som si to veselo prelepovala...a pred dvomi dnami si to idem znova prelepit a zrejme som si strhla uz to zahojene z toho,neviem...teraz tam mam taku ranku asi centimetrovu a stale je to take mokvave.Neviem,ci to tu nevysvetlujem ako mantak...

1mica1

della,veru marne si ma hladala v galerke,nemam tam fotky.mam komplexy s tych svojich dvorcov-fajn sa to hoji,ale aj tak som ich chcela ovela mensie:-((

carol a kde ta v Nitre operovali,v nemocke alebo v jednodnovej chirurgii?

wauka

martinka54

nenecham sa ! hehe sak vcera sme sa hádali jak nevím čo,,,,hlavne že ja to chcem a idem si to spravit koli sebe nie koli nemu! chlapi nevedia pochopit že baba sa zle citi ked nema prsia,,resp male,,,,naco su mi take??

barbora 10 a mihai a podla obrazku neviete mi povedat ake su tam silikony ci gulate ci anatomicke,,,ale to bude asi pod svalom nie??bo ja chcem jedine pod sval

mihai

1mica1

jasne ze si pamatam :)))) mala si teda vystrihnute take okruhle naplasticky na dvorce ako si spominala ? :) fuuuha to ti az 2 mes kazal prelepovat... nestaci uz ? co s tym mokvanim ? ale ved vzduch by mal pomoct...

mihai

barbora
a nemohla by ti ich kamoska ukazat ? :) to je otazka :)))

ozaj a co ta kamoska, co mala mat tie 320 anatom polytechy cez dvorec ???