Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

martinka
zaujimava otazka,musim na nu reagovat,ja som sa prave preto,ze som zazila cisarsky nebala tejto opky,lebo som si pripomenula ake to bolo,ze to bolo bolestive a hrozne,ze som ledva vstala a rozhybala sa ,ale zvladla to-tak som si vravela,ze zvladnem aj prsia a bolest to bola ina,pretoze pri prsiach citis velke tlaky na hrudi,ale tiez sa ti tazko vstava...ono pocase na kazdu bolest zabudnes a isla by si znova pod noz...

martinka54

baby uz som to raz pisala, ale ziadna mi neodpovedala? keby ste mali porovnat bolest pri cisarskom pri prsiach, co je horsie?

1mica1

hej,pekne sa zachoval :-) aj,ked som bola na konzultacke,sa ho pytam,ze kolko mu mam zaplatit a on sa zasmial,ze nic...a fesak je to ,ale to len tak :-))) ja som na azete vankii-moj nick,len teraz uz musim ist.budem rsda,ked napises a pokecame.zatial sa majte vsetky :-)

barbora10

jamimili

hej?u doktora som drzala iba eurosilikony.ja iba co citam na omlazeni co pisu baby.odtial viem,ze su nagory tvrdsie.ale inak som ich nedrzala.ale sto ludi sto chuti.ja proti nagorom nic nemam.zalezi s akymi doktor najviac pracuje,take ti aj navrhne.keby mi navrhne nagory,tak si dam nagory.