Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carol

1mica1,

zachoval sa aj s tym platim velmi ferovo si myslim. vsak? ja ho tiez chvalim, robota, pristup... No 1
mozes mi poslat pls maila na teba? napisem ti.

jamimili

Barborka mala si v rukach aj mentor a nagor???---ak nie skoda,ja som ich chytala a a o moc maksie su nagor,prisahaaam:-)))

1mica1

carol
hej "robil ma" :-)) no super,ja som si preoperacne vybavovala v nemocke.a tusim mi na zaciatku spominal,ze predoperacne vam mozem vybavit,ale nejak zvlast som to neriesila a uz som sa ho nepytala potom.sama som isla do nemocky.no skoda,mohla som usetrit.Ale je zlaty tento pan primar,mne robil cez dvorce a za to sa zrejme priplaca,lebo ked som to mala ist zaplatit do jednodnovej,tak mi povedal,ze "nehovorte,ze budeme zmensovat aj dvorce,to je medzi nami" zlaty :-))

carol

1mica1,

teba robil mladek? predoperacne mi vybavil on, aj sono. na sone som vobec nic neplatila a interne u dr. Goldschmiedovej na chrenovej tych 40 €.

1mica1

carol,preto sa pytam,lebo aj ja som tam bola.Doktor mi povrdal cenu 2300eur a operovat ma mal v nemocke.Ale potom mi volal,ze mozem ist o den skor a bude to v jednodnovej,ja reku fajn,budem to mat skor za sebou,cena sa nemenila.A po opke za mnou prisla ta "pani majitelka" ci co bola a vraj pan doktor urobil chybu,ze u nich opka stoji 2500,lebo je tam predsa ina starostlivost_co je pravda,lebo som sa tam mala ako v bavlnke...a kedze pan doktor uznal chybu,tak vraj staci ak doplatim len polovicu,tu druhu vraj zaplatil on.a predoperacne ma vysli 100 eur.Tebe ich kde robili,ked si ich mala take lacne?ja som vsetko pokne cvakala

barbora10

ale aj ked su nagory su prska pekne spravene,akurat,ze su tvrdsie a niekomu vadi,ze aj po rokoch ma prsia tvrde a tym aj neprirodzene na dotyk.ale teraz je vraj nejaka novinka ten nagor impleo a tie ze su uplne makke,ale zaroven viac kohezivne.

1mica1

mihai v pohode :-)) v tej intimnej chvilke je jasne,ze kasles na to,pocity su pocity :-)

ale davat si pozor aby sa mi to neroztiahlo aj pri takycvhto veciach je blbe.Ja uz po case chcem mat s tym pokoj a nie furt rozmyslat ,ze sa mi to roztiahne alobo co....

carol

1mica1,

2490 €, predoperacne 40 €, konzultacia bezplatna. islo o to ze za OP som platila 1600 a bolo by jedno ci ma zoperuje v spitali alebo na jednodnovej.