Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ihla
to ze do krvi bolo tak, ze v sprche na druhy den tusim som si vsimla ze mam na kraji dvorca take malinke chrasticky od zubkov niekde. aj som bola vytocena ale kto to vtedy ustrazi... kazdy sme nejaky a my sme taki... hravejsi, to uz davno vieme ze sa vymykame v chutkach... ale to bolo este pred silikonmi.

ihla

mihai, tak do krvy az by som nesla fuuu. aaaau. moj priatel uz ma vyvinutu skvelu metodu hh :D

bodynka, toto by aj mna zaujimalo. mihai, ty si kedy zacala frcat v posteli???

mihai

no ja som mala sex po necelych 5 tyzdnoch az (!!!) ale ne ze by som sa bala ale frajer bol prec. a taky normalny sex, akurat nic necucal jak blaznivy :) a potom uz druhykrat dostali prsia tak zabrat az som nevedela ci je to ok, ale neriesila som, lebo v posteli som ako chlap, mi prepne a nemyslim hlavou :))))))) a terez s nimi stvara psie kusy. asi si tie moje chudatka museli zvyknut :) tolko moja story. aky je sex v skorsich stadiach nemam ponatia. len vravim-vela vydrzia silikace :p

mihai

ihla
ved to ! :D vzdy som tu hovorila ze sa bojim ze stratim citlivost. dost sina tieto veci potrpim ! teraz riesim ci mi tieto hratky nespravia zle na jazvy... a citlivost mam stale mensiu :/ ale vracia sa (mozno cuckanie je lepsie nez poklepkavanie co mi kazali :D) ale frajer sa niekedy az zacuduje ze-toto ta neboli ? a ja ze ne :D a to plati aj pre hryzenie. jasne ze ma nie do krvi (aj ked uz aj to kedysi trochen bolo) ale aj tak oci vali kde az mam prah citlivosti :) uz chcem tu svoju naspat. ihla ale ked to mas cez pazuchy navrhnute, mala by si to mat lahsie. ziadna starost o jazvy a podla mna nervy v bradavkach a okolo nedostanu taku supu.

bodynka

Kukam tu babu aj ja co vyhrala sutaz , to kde ma tie bradavky naboku? Priatel mi tu gestikuluje a ukazuje ako bude z boku kojit Hahaha :D

ihla

mihai

k tomu prisatiu na na prska :-)) ja to tiez zboznujem a obavam sa toho, co bude po opke. teraz si neviem predstavit den bez cucania :D a po opke (a to idem mat cez pazuchy) neviem ako sa to bude dat, ci to nebude boliet a tak...obavam sa toho, aby som si mohla aj po opke takto vecery vychutnavat :) manm hh

ihla

mihai

k tomu prisatiu na na prska :-)) ja to tiez zboznujem a obavam sa toho, co bude po opke. teraz si neviem predstavit den bez cucania :D a po opke (a to idem mat cez pazuchy) neviem ako sa to bude dat, ci to nebude boliet a tak...obavam sa toho, aby som si mohla aj po opke takto vecery vychutnavat :) manm hh

mihai

mica

ano, ale ved od toho je lekar aby korigoval co treba, neverim ze to u nej muselo tak dopadnut.. aj ja mam dobokov dvorce aj som mala ale ja som to tak aj chcela aj som stastna ze to tak mam, ze som sa tak narodila, pre mna su prska co precnievaju do priestoru sexy. trufam si povedat ze som vsak iny pripad a lekar mi to aj dobre spravil... chuda ta wendy.

a nasa WENDY sa nam stazuje zema zle prska ? musi si pozriet tuto druhu :) ked to tak hodnotim, v nasej galerke su ozaj pekne prsia co mame, nie ?