Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

baby ja mam taku hnusnu plet nejak, asi som v strese koli tomu celemu. Vam sa to nestalo?
Nerobi nahodou niekto dobry prsia v BA?Ale taky okolo tych 2000 eur?

della

mihai

..joojj aj ja už chcem tak poriadne sexovat :-):-)

..no už mi začína tretí tyzden...tak snad mi tie kozy do konca týždna prestanu trnut a bude lepsie

della

martinka54

..ja som mala cisarska pred 11 rokmi...tam ma to bolelo len 3 dni...potom som fugovala v pohode...pamätam si nato velmi dobre...a to som mala 15štichov, lebo moje dieta malo 4,1 kg :-)

.."dolu" je vždy clovek odolnejsí si myslím, žiadna bolest chrbta ..
..no teraz je to ineeee...ale ved vieš nechcem ta stesovat :-)

mihai

bodynka

u mna zvladali. akurat som davala pozor nech ich nijak nepripucime a tak. jaj a moc som sa nenatahovala rukami !!! ved ja som si az neviem kedy dovolila ich kadejak dvihat a uplne dvihnit, fuuu, ani neviem. este aj teraz mam taky tik ze napr lahnem spat, dam si ruky nahodou hore a hned dam dole ze netahaj sval, aj ked je to uz blbost teraz :) podlamna po 5 tyzdnoch vydrzis otrasy, rozhodne som ziadne nevnimala ! a bolo by ake, ver mi :) aj to, ako ich hned druhykrat po 5tyzdnoch schmatol a atd a co robil, asi by lekari plakali ale som tu a nic mi neni :)

della

1mici1

..to mi je ľuto, že más mindráky kvôli dvorcom...a nerozmyslíš si dat foto do galerky??...možno, že to máš len ty taky pocit...ved je to anonymné...a my sme tu len káámošky...i Mihai som prehovárala :-), aby dala fotečky a pozri ako dobre spravila...

..možem sa ešte spýtat - nevadí ti to, že prečo ti nedali vstebatelne štichy??

..100E za predoperačne je teda kurevsky moc...ja som platila 33,2 E

bodynka

to teda tie otrasy zvladaju tie impose uz po tak kratkej dobe? Nebude to tak ako s cvicenim ze az po 3 mesiacoch? Ja by som sa tiez bala, ale ked uz budem mat prsia urcite bude sex divokejsi ..