Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninuska13

caute babulky
potrebovala by som od Vas poradit.Budem skoro 6 tyzdnov po opke a chcela by som ist do vyriviek a do bazenov.Nechcem plavat ale len tak relaxovat a clapkat sa :-) Myslite,ze by som uz mohla ist?????

mihai

bodynka

nie som ale nemam problem tam ist. lenze ako sa poznam pojdem, az ked sa mi ta sanka raz fakt zasekne. na silikony, to sa mi netazilo :D no toto flakam.

mihai

natal

ja som bola u Hederu a mam Polytechy. neviem ci mas pristup do galerky, ked, tak mozes ceknut. myslim, ze som tu jedina co unho bola. ale jeho praca sa mi paci, aj ja som spokojna. aj s implosmi, aj ked ine nepoznam.

jamimili

Fuuuuj hrozne-(((...Natal ak by som mala na vyber ako ty,tiez som s Ba isla by som cervenovi ak ti neprekaza dialka alebo tam kde som bola ja Ustav lek.kozmetiky -primar Guba-ja mam nagor gulate.

ihla

barbora10

toto som uz videla :D
Chúďa tetuška. Jediné, čo má napnuté, je koža na prsiach. Zvyšok má zošúverený ako sušená slivka :D

barbora10

natal

ale pokial by si chcela červena ale jedine co ti vadi su ES,tak viem,ze dava na zelanie pacientky aj znacku nagor.sice je pravda,ze on najcastejsie pracuje s ES,ale viem,ze uz daval aj nagory,kedze si to pacientka zelala.

martinka54

natal
ja idem do ba k trskovi a ja mam cenu 3100, ale ja mam teda aj korekciu a zmensovanie dvorcov. neviem ako si ty na tom ci mas male prska alebo po odkojeni a ovisnute.dr. cerven ma dobre sumy a prisiel by ta operovat aj do pezinku, len kozultaciu musis ist so bb. ja budem mat znacku polytech.

jaj, baby idem s malu na kontrolu a dam si predpisat lieky, ta choroba mi neustupuje a za chvilu opka. fnuk, fnuk