Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

barbora
nerobia, ale vacsinou sa mi ich praca nepaci a tie cesky su asi drb...(prepacte za vyraz), lebo niektore ich maju fakt otrasne a oni pisu ake su spokojne

mihai

martinka

keby ste boli v amerike, mozno by to ten lekar ani nebral ako vtip :) tam je mozne vsetko. ozaj divne ze este nedavaju malym detom implose, blazni

martinka54

baby dam vam vtip na tych 30ml
ked som bola u cervena na konzultacke, isla som aj s mojou 1 a pol rocnou dcerou do vnutra. pytal sa ma, ze co si ide dat opravit. no keby som vedela o tych 30ml, tak by som aj dala. :-)))

jamimili

Dakujem dakujem esteze vas mam.-)))..neviem ci to nemoze byt kvoli tej mojej ruku kedze ju neviem vystriet tak asi sa tam svaly menej hybu.

martinka54

ti cesi robia fakt otrasne prsia, ale znama si dala robit v cechach u doktora tomasa mrazeka v brne a ma ich dokonale. to je ista jedna z mala co moze povedat velika spokojenost :-)