Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Jezisi Tanda dufam ze uz to krvacat nebude a nic sa ti s tym nestane :((
A keby to predsa otvaral kto to vlastne financuje? A z coho by sa ti to mohlo stat take nevravel?

tanda

baby

bola som u toho doktora.. povedal, ze to bude asi len nejaka krvna zrazenina, ktora vytiekla, ale nevedel presne.. tak mi to vycistil a prelepil.. no povedal, ze ak mi to zacne krvacat znova, tak to ma uz bude musiet znova uspat, otvorit a precistit aj z vnutra.. co by ale nerad, pretoze je tam vacsie riziko infekcie a dlhsia doba hojenia.. kym som prisla domov, tak som tam znova mala krv, ale nie vela, tak dufam, ze to len z toho, co mi stlacal.. snad to bude uz dobre, no ta jazva stale picha :( .. inak uz mi zacalo opdpuchat a klesat aj to lave...

bodynka

Som spet.
Mihai tak teda nezrengenoval ma lebo varj na to treba speci rentgen ktory sa tak otaca okolo hlavy. A ty si z BA?
Ten doktor ordinuje v Ruzinove a vola sa Zajac. este mi í marca povie co a ako ked k nemu pojdem so zubom.Zas cakat skoro mesiac , sak uz sa bojim za tu sanku a mozem jest len na tej strane kde to puka.
A teraz k opke. Joooj dievcata , kecali sme cestou s mojim a usudili sme ze MOZNO pojdem na opku na konci aprila /ak bude termin/. A ak mi daju pozicku. Nec som do leta fit. Jooj tak sa tesim, sice zas mozno predcasne..:D