Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

jamimi - ten link nejako nefunguje, ale som ti tu pisala par prispevkov dozadu, ze dve moje kamosky mali jeden implantat trocha vyssie ako druhy a ze sa to riesilo tak, ze ten, co bol nizsie sa podlepil na uroven toho vyssieho. Sli za lekarom obe a obom povedal, ze to tak maju robit a fakt sa to vyrovnalo. Sice nie uplne, ale rozdiel je fakt minimalny. Este povedal, ze treba co najskor s tym zacat, lebo ked sa to tak usadi, tak uz sa to nenapravi. Neviem, konzultovala si to s lekarom?? Mozno ta varianta 2, ze ten vyssi davat nizsie je v tvojom pripade lepsia, ale urcite s tym nieco rob, kym sa este da:) Bola by to skoda, ked ich mas take pekne:)

jamimili

1mica1-mihai bola asi cez interklinik aj me vtedy zadreli cca taku sumu ale mam kontakt na jedneho za 70evri tak nejak.

mihai

mica
mas pravdu. ale co uz. mne sa pacil Interklinik, Hedera detto, same dobre referencie som mala... a aj to dobre dopadlo..

jamimili

Domi nerozumiem ako podlepovat???-baby vraveli ze skor pas na stahovanie:-))takmerozumiem...ale pozri link tu am nove a baby vraveli ze klesa:-))www.omlazeni.cz