Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

natal

som s ba,najprv som bola u dr.ocenasa,cervena a dnes u hederu,ocenasa vynechavam radcej,fin.by my aj viac vyhovoal cerven,urcite by som bola aj v dobrych rukach,len tie euros.my nejako vrtaju v hlave..mam 168cm,65kg co schudnem,2prsia naozaj pekne,ale chcem 4,tak sme sa dohodly na 400ml...a o heder..este rozmyslam lebo tam ma nem.imp.pol.ale o nom sa vela nedocitam,cena tam je 3030..da sa aj n splatky..je tu niektora od neho??co ma po opke?

natal

som s ba,najprv som bola u dr.ocenasa,cervena a dnes u hederu,ocenasa vynechavam radcej,fin.by my aj viac vyhovoal cerven,urcite by som bola aj v dobrych rukach,len tie euros.my nejako vrtaju v hlave..mam 168cm,65kg co schudnem,2prsia naozaj pekne,ale chcem 4,tak sme sa dohodly na 400ml...a o heder..este rozmyslam lebo tam ma nem.imp.pol.ale o nom sa vela nedocitam,cena tam je 3030..da sa aj n splatky..je tu niektora od neho??co ma po opke?

carol

kazdy lekar preferuje tu svoju znacku/y, s kr ma pozitivne skusenosti. v diskusiach som sa stretla so zatracovanim ES, boli v popredi ine znacky. moj lekar s nimi napr. nepracuje, s ES. ale taky dr. cerven prevazne dava tuto znacku a dovolim si tvrdit, ze tento pan ma 1OO% uspesnost. teda nespominam si, ze by som sa stretla s nespokojnostou tej ktorej baby.ja osobne mam nagor. no kedze som len 11 dni po OP, je predcasne robit akekolvek zavery, co sa tyka uspesnosti alebo neuspesnosti tejto znacky. i ked si myslim, ze respekt mame vsetky voci akymkolvek cudzim telesam v nasom tele odhliadnuc od znacky .

carol

natal,
no ono to zavisi od mnozstva faktorov. ked sa pytas ku komu ist... odkial si? co a kolko si ochotna tomu obetovat? cas, peniaze... mozno by nebolo zle si spravit svoj prieskum, utvorit nazor, absolvovat viac konzultacii a potom selektovat.

natal

ahojte kocky mozte my prosim poradyt ku komu ist na opku dr cerven-pouziva impl.eurosilikon,aleb dr.hedera politech..impl ma,mam v tmom zmatok,je aj dolezita znacka imp???dakujem za kazdu radu

natal

ahojte kocky mozte my prosim poradyt ku komu ist na opku dr cerven-pouziva impl.eurosilikon,aleb dr.hedera politech..impl ma,mam v tmom zmatok,je aj dolezita znacka imp???dakujem za kazdu radu

tanda

a este som zabudla.. pisala som, ze ked som prisla domov, tak som tam mala znova krv.. no nastastie to nebola krv, ale ta mast, co mi tam dal, tak pretiekla a ma farbu ako krv.. ale krv to nie je fuuuuu :D

tanda

bodynka

neviem kto by to financoval, radsej som sa to ani nepytala.. nechcem si tuto moznost pripustit.. no vravel, ze by ma uspal a precistil to, vraj je to len par minut.. a keby som tam nemala implantat, tak to spravi hned, no s impl. je tam to riziko, tak radsej kym nemusi, tak to robit nebude.. nevravel, ze z coho by to mohlo byt, asi jedine nejaky zapal.. ale zas keby to bol zapal, tak by ma ten prsnik podla mna cely bolel, ale ja bolesti vobec nemam, sem tam ma pichne v tej jazve, hlavne ked nejak menim poholu (napr. ked lezim a posadim sa), ale to je normalne, ci nie? no snad to fakt bola len ta nahromadena krv a uz bude fajn, ale zlakla som sa strasne v noci...

carol

dakujem