Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Mihai

..nadtym ani nechcem premýšlat...pretože o pár mesiacov budem mat 35r...a vobec si tak nepripadam :-), no to je ale samochvala..hahaha...

....moja, len sa "modlim"...aby mi to vydrzalo...lebo by som nerada za cca. 15r...to by som mala 50r....sla na reopku..a fakt by som si nevedela predstavit to "prázdno", ktore by tam zostalo....a kedze po 50-tke život nekonči, asi by to dopadlo tak, že šup dalsi implos :-)

della

Caute kočky..

tak dnes som prvý krát šofefovala...vcelku sa mi to aj dalo..len zaradit rychlost joooj a točenie volantom...to som vtedy veru prskaaa moc cítila..

...inak stale mi trnu, v jednom kuse...v piatok zavolam dr., že či je to fakt normalne..myslela som, že 16 den..to bude ovela lepsie ale veru nie je.....je mi dobre len ked si sprchujem...tak tepla voda sa im páči :-)

Tanda
...nejako som prehliadla tvoj problem...to ti zacala krvacat jazva pod ryhou??....bože, želam vela zdravia..a kolko si od opky??

..a to lave mam stale väčšie

barbora10

mihai

to nebola fotomontaz,to bola bohuzial skutocnost.nemam nic proti starsim zenam plnym zivota,ale toto je ozaj humus.a este pozuje akoby mala 20 rokov a pritom je den pred smrtou.

mihai

baby

premyslate nad tym, co o takych 30 rokov ? ak budeme zive :) viem, ze implose kvazi mozes mat donemoty aknemas komplikacie. a ani som neriesila co bude o par rokov, teraz som mlada a komplexu uz som mala DOST. ale teraz ma napada viete co ? CO AK raz budem musiet implose vyhodit. hoci ozaj aj o 15, 20 rokov, ved to uz budem tak naucena ze mam prsia a zrazu co ? este budu dobre znicene a vytahane... snad dovtedy veda nieco vymysli, ze... alebo snad vazne mozu byt donemoty,, ja sa ich nechcem vzdat.. podla mna aj ked budem stara susienka ako ta na fotke, budem si ich chciet nechat (len nebudem behat po plazi so snurkou v zadku). Boze Boze snad si ich nikdy nebudem musiet dat voon !

vy to ako riesite v sebe tuto vec ???

mihai

ta babka, co si ju sem dala ty, to je fotomontaz, ci to ozaj su zeny co im tak svitori ? vyzeralo to jak kamen v ponozke. ak to je real, zaujima ma ci to ma pod zlazu alebo taky vytahany sval :) kks dufam ze tak nedopadneme my :/