Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

mica
ano, este som sa schvalne kym som to napisala pozerala na potvrdenku, mam ju v papieroch od opky :) lebo uz som nevedela kolko to bolo, len ze supa :)

mihai

mica

ja som platila za predoperacne 200 evri ! u sukromnicky. tak klidek. ale mala som to hned a na jednom mieste a nemusela som sa o nic starat ona to uz zaslala kam bolo treba. ale 200 eur je 200 eur.

mam nieco malo cez 20.

dominique

mihai - az teraz som si pozrela tvoje prsia v galerke, mas ich krasne!!! Fakt supa, nadherne opalena, krasne vlasy,super podprda:))) Normalne ze ty musis byt strasna kost:D

jamimi - aj tvoje som si prave pozrela...Su krasne, len je skoda toho laveho vystupeneho...Bola si uz u lekara? Podlepujes si to?

dominique

mihai - az teraz som si pozrela tvoje prsia v galerke, mas ich krasne!!! Fakt supa, nadherne opalena, krasne vlasy,super podprda:))) Normalne ze ty musis byt strasna kost:D

jamimi - aj tvoje som si prave pozrela...Su krasne, len je skoda toho laveho vystupeneho...Bola si uz u lekara? Podlepujes si to?

1mica1

della
tiez som si automaticky myslela,ze mi da vstrebatelne stichy,aj mi to hovoril,ale zrejme si to na sale rozmyslel a musel mi dat tie nite...a veru ,tie predoperacne som fakt preplatila,vacsinou tu baby pisu,ze platili max.40 eur, Ja som si to dala robit normal v nemocke,ale co uz,kaslat na to

ta babka-no otras,nemam slov...