Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ihla neboj,ja som tiez tu, len citam, citam, usmievam sa, niekedy mracim ;-))
a ty mas vlastne kedy termin? ked si sa tu pytala mihai na tie jej pocity po OP, no neviem, preco si sa pytala prave jej, ale ja by som ti radila, aby si to moc nehladala, lebo teda mihai to neopisovala prave ruzovo:-D takze ked ta to este len caka, tak si precitaj radsej tandu;-))ale ako mihai spravne hovori, dolezite je, ze sa to oplati, ze na tu bolest po case zabudnes. tak ked to prezili oni, prezijeme snad aj my...
della snad ti je uz lepsie...?
tanda teda ty si fakt husta. ze po tyzdni do roboty. to ta fakt uz vobec neboli? zvlastne, ake sme vsetky rozdielne... teda ale ja vam tu asi na druhy den po opke nenapisem,ako sa poznam,budem tyzden zomierat.
ska co je s tebou? ako to prekvapenie dopadlo? podel sa s nami o ten zazitok;-)
martinka uz si zdrava? ktory termin teraz ides 8 alebo 15? ja 11.
jaaj ihla a na veceru som si dala len milacik s rohlikom ;-)

ihla

co ste tu pomreli? tak napisem daco ja....
Ahojte, som tu nova, chcem si dat silikonove prsia. aky doktor je najlepsi? aka znacka implantatov? kolko to soji? co ste mali na veceru? :D

mihalicka

A ešte sa niekto pýtal na Polytech-y. Moja kamarátka bola na opke v októbri a dala si 320 anatóm polytech a operoval ju Trška. Je spokojná. :-)

mihalicka

Ahojte baby,

Tanda,
dúfam, že už si a budeš OK, hnusný zážitok.

Della,
tebe tiež už nech prská ani netŕpnu, ani netrnú ani nemeravejú ani nič :-D.

Mihai,
ja som sa aj zamýšľala na tým, že čo bude o cca 15 - 20 rokov, ale asi iba minútu. Jednoducho to neriešim. Ale teda dúfam, že keď mi ich tam vložia tak už ich nebudem musieť nikdy dávať von.

Zaujímalo by ma ako je na tom Ska38....čo ten jej priateľ na nové prská. Sa neozvala ešte, až mám starosť o ňu....

Mne môj deň D príde ešte stááále hrozne vzdialený, tak vás len čítam a už som skoro mala kŕč na tvári, ako som sa usmievala na ten monitor, čo ste hlavne včera popísali.

della

barbora10 + ihla

..ano kočky, keby som to napísala po "slovensky" tak by vám to bolo hned jasné :-)

..takže som tu jediná, ktorá má pocituje tŕpnutie??

barbora10

della

jasne,tak uz som v tom cela.ty vlastne myslis trpnutie.kazdy pouziva iny vyraz,ale urcite myslis trpnutie.tak mne prska netrpli,ale tlak som citila este aj dva tyzdne po opke.myslim,ze coskoro ti to prejde.a ste k tomu mas rez cez dvorce a aj ta zlaza bola narezana,takze to je asi normalne.

della

ihla + barbora10

..už asi viete aký je to pocit??

..neviem to dobre vysvetlit ale ešte ma napadlo ..ako ked ti niekedy strnie noha, ked si na ňu sadnes a dlhšie ňou nehýbeš...

..no snád som Vám to ako tak približila..nejak sa neviem "vykoktať" :-)
..ked si ich masirujem, je to lepšie ale o chvilu je ten divny pocit späť

della

barbora10
..je to taký pocit ako ked ti mravci behaju po prskach...a su to takí "väčší a ťažší" mravci :-)...ten pocit mám odkedy mi odlepil po 13dnoch naplastie z prs...
..mám rez cez dvorce, a zlazu musel narezat..tak asi je to tým....

Tanda
...klobuk dolu, si ešte len týžden po a už ti je dobre...ja som dnes 16den a len mi brní v prsiach...

tanda

della

ano, bola to jazva pod ryhou...dnes som akurat tyzden po.. no uz mi je super, nic neboli, nic nepicha (klop,klop,klop) tak som rada, lebo od pondelka uz idem do prace... akurat som stale unevena, ale to asi tym, ze som cele dni doma, kedze som na PN ("chripka") a nemam vychadzky..