Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carol

ihla,

tiez som si myslela, ze budem skapinat, ale nic take sa nedialo. od zaciatku ani neviem, ze prsia mam. mne robilo problem sa nejak z narkozy pozbierat, potom dosiel chrbat, takze ja ked som nemusela som ani nelezala cez den. dostala som pri odchode 4 sacky flectoru, kt som pouzila asi na 4 den doma v noci kvoli tomu chrbatu, inak nic. napriek tomu sa mi zdalo, ze sa zotavujem nejako pomaly. hlavnre lava ruka... ale od vcera som uz v pohode. vsetko sama bez pomoci. konecneeee, lebo bolo strasne furt za vsetko vsetkych otravovat. za volant som este ale nesadla, i ked mam dovolene.

bratislava

ihla a tvoj priatel uz je uplne spracovany? ako sa ti to podarilo;-)??
kedy mas termin? u koho?
a co si mala na veceru? :-DDD

bratislava

della no ja neviem, cisarsky som nemala, ale pri prvom porode som zomierala 17 hodin.povedala som ze nikdy viac. druhy porod bol super,ale tak mi ten strach z bolesti ostal, ze odvtedy ked lahnem na gynde na kozu, zacnem sa normalne triast na celom tele. normalne smiesne. ja som teda strasny bojko. no to som zvedava, ako to ja zvladnem:-DD
a ty ze vzlykas, no prosim ta, po dvoch tyzdnoch co by si asi tak chcela?? vyskakovat? alebo tancovat? aj tak to super znasas, jezis ja si za volant po dvoch tyzdnoch urcite nesadnem. tak sa drz aj nadalej. ozaj a manzelovi sa pacia?

della

bratislava

..to je fajn, že ti tie tabl. pomáhaju...a neboj čo chvila tu bolest okusis aj ty...ale možno to teba nebude tak boliet...
..bože fakt je cisarsky podla mna pohodicka

della

Bratislava

...ja mam pocit, že len JA stonem a jaukám...ale nie som žiadna padavka, prosto to bolí..a najviac ma deprimuje, že to bolí i po viac ako 2týždnoch...

..nuž kazda máme iny prah boliesti :-)..hmm aka mudra myslienka haha

ihla
inak ja som prave dopiekla babovku a spravila som grecky salat s kuracim maskom...dietka, lebo len "žerem" ked som teraz doma

bratislava

na ten zapal mechura beriem teraz tie brusnicove tabletky a ozaj sa to zlepsilo, tak zatial k dr. nejdem, snad to bude do OP OK.
baby dajte nove fotky do galerky, uz to mame vsetko okukane:-D
joj kedy sa budem moct ja konecne fotit, ach. stale je to tak daleko.

della

bratislava - ihla

aj ja som tu :-)

a zial vobec necitim zlepšenie, zavolam už asi zajtra dr....chcela som až v piatok ale jeden den hore-dolu

della

mihalička

..dakujem pekne..už by som si to aj zaslužila :-)aby to prestalo..mám na mysli to tŕpnutie..

..a ja mam polytech a tiež mi to robil Trška..tak si ma potešila, že kamoška je spokojná....

Mihai

..žiadne strachy o SKAI...tá určite len sexuje a sexuje a sexuje :-) ach jooo aj ja už chcem, tak poriadne.....joj ale zase sme pri tom sexe...