Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

ihla
dakujem ti, ja som uz taka smutna, len verim, ze sa dam cim skor dokopy. tak som sa bala, aby som neochorela, lebo u mna to je vzdy na dlho a cely cas som sa drzala a teraz toto.

barbora10

dobre ranko dievcence.ja mam maleho choreho,mal teploty,takze na prsnate forum nebol nejak cas.ale aj tak tu bolo vcera nejak mrtvo.

ihla

ja som sa tiez tak bala,aby som pred opkou neochorela,chodila naoblekana a posledny tyzden som ani z domu nevysla,aby som daco nahodou niekde nechytila.a dokonca som si uz aj potom namyslala,ze ma hrdlo boli,ale to boli len nervy z opky.uz som vsade videla chorobu.aj som tantum verde cmulala aj coldrex pila co mi sibalo,ze nieco na mna lezie.a neliezlo,iba priatel:-)

martinka54

ihla
to mas este daleko a myslim si, ze to bude po chripkovom, ale aj tak si davaj pozor na seba. ja to mam este za nejakych par dni, cakala som pol roka a teraz som chora :-(
dufam, ze mi tie vsetky lieky pomozu

ihla

bratislava

Ja idem k Červeňovi 8.4. Dúfam, že dovtedy neochoriem, chodím naobliekaná ako cibuľa, no veľa ľudí okolo mňa je chorých, tak sa bojím, aby som od nich niečo nechytila.
na večeru som mala hrozno :-))
A k tomu priateľovi. Rozišli sme sa, no potom sme sa dali zas dokopy a vtedy zmenil názor... (keď o mňa prišiel) :)

martinka54

bratislava
som rada, ze sa ti polepsilo, mne nie. bola som u doktorky a dostala som antibiotika a kopec veci na vyliecenie, nech som rychlo fit.
ten termin este neviem, lebo mi nevolal doktor, ale mozno by to slo aj osmeho, lebo oficialne mam dostat menzes okolo 23.2. alebo 26.2. a dnes som mala take krce, ze som si musela dat 2 panadoly od bolesti a 6x som vracala, takze asi ich dostanem aj skor.ja ked neberiem antibaby, idem skapat od bolesti a to ti prisaham, ze cisarsky bol nic oproti tomu co mavam pred menzesom

84nika

della
že po dvoch týždnoch ta to ešte stále bolí? Ti poviem ze ja po dvoch dnoch uz nemala ziadne bolesti iba som bola taká nejaká slabá, vsetko ok, a asi po 7-mich týzdnoch ma zacali tak velmi boliet prsia z vonkajsej strany a hlavne lavé, ze som sa ich ani na tom mieste dotknút nemohla a nie ze este ležat na boku :(( A to asi 2 týzdne vkuse, ale odvtedy chvala bohu nic, vsetko ok. Tebe sa to este hojí, hlavne ked ti aj zlazy musel narezat, mám kamosky co sa trápili aj mesiac. To uz bude len lepsie :)

bodynka

Ahojte babenky.. A kde je ta sya?
Cerven mi napisal mejlika, uz aj z mejlu citim ze je fajnejsi ako Marsal.. Len ako som vam uz pisala zrejme pozicku vybavime koncom aprila a tak k nemu zrejme nepojdem kedze mne je to daleko, nemam odvoz a tak... Takze tam este volat nebudem.
Ale tiez vravim ze keby mam nato berem jeho.
Mihai ty si pisala ze sa vies tvarit niekedy aj tak akoby si tam ani prsia nemala. Ako to robis????
A co okolie u ostatnych? Hlavne v praci?