Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

barbora

ja som zvazovala macrolane :) uz som bola aj na konzultacie objednana, no baby tu ma presvedcili na silikace.

mihai

nebud ticho :) len pis pis

mihai

barbora
aj mnesa zda ze by to mohla byt ona. aj ten jej nepodareny nos... ale pery ma spravene pekne si myslim, nie ?

mihai

caute :)
ano bolo tu mrtvo, ale vacsinou tu ja vela kvakam tak som sa odmlcala nech si odpociniete a len si citam :)

bodynka
myslela som to tak, ze napr dam si vypasovanu ciernu mikinku na zips a vypadam ze na hrudi dokopy nic nemam. proste v niektorom obleceni som snad jak kedysi :)

neviem ktora ste to vraveli ze preco sa ihla pytala mna na pocity po opke prave. podla mna asi preto, ze tak ako ja, ani ona nema odkojene a ma male pevne prska, tak je predpoklad ze sa bude citit skor ako ja, nez ako baba co ma odkojene. mne to pride logicke :) aj ked jasne ze to moze snasat lahsie, je to individualne, ale predsa. ved aj moja kamoska co sme boli takmer naraz, ma do 50 nejak a nebolelo ju ako mna. pre mna bola ta opka naozaj bolestiva a vsetky pocity som sem nepisala ani nebudem. ved ale nech si baby precitaju ako to vseliak moze prebiehat, nie ? nikoho nechem predsa odplasit. a vravim opat-aj keby pred opkou viem ake to bude, aj tak idem. aj keby to malo este viac boliet tak idem.

barbora10

martinka

veru chori,ale neviem asi len nejaka viroza,lebo dnes mu akoby ani nic nebolo.

ihla

ja uz ani neviem,ze ma nieco bolelo.uz vobec necitim,ze mam prsia kupene.vobec necitim,ze tam mam nejaky implantat.uz fungujem naplno.akurat ma uz sere to spanie na chrbte,ale inak je vsetko super.