Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

idem si zmenit nick na colombo10:-)

mihai

inak ta kiarusenka ti este nedavno chvalila prska.davaj si na nu bacha.je to vrah.:-)neboj som jej na stope.

ihla

1mica1

moja znama taku karticku ma v penazenke :))

ty vole, to co je? ale kiarusenka tu s nami aj komunikovala, so mnou urcite, davala dake rady a typy... mozno ked o tom tolko vedela, to bol napr. mudr. cerven pod zenskym nickom :D (dufam ,ze som ho neurazila teraz, to som nechcela)

1mica1

Ahojte kocky,carol mi nasadila chrobaka do hlavy,vraj treba pri sebe nosit karticku o tom,ze mame silikony,napr.kvoli nehode alebo tak.Ja za prve taku karticku ani nemam a za druhe ju nosit nechcem.Vy mate take nieco v penazenke?Neviem ci sa to tu v minulosti uz pisalo,tak budem rada za odozvu.Diky

martinka54

barbora
ty si dobra. myslis si, ze to bol nejaky chlap, ktory sa sem chcel dostat?inak skumala som tie fotky a sa mi zdaju tie prsia vzdy inej velkosti

barbora10

baby

pozrite co som nasla.kiarusenka u nas v galerke ma vo fotoalbume presne tuto istu fotku,az na to,ze ju operoval siska a toto je fotka od doktora v cechach,Dr hyzu.pozrite si to.

www.plasticka-chirurgie.info