Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

Ahojte...

Tak ja som dnes poslala nove foto do galerky.. ta lava strana je stale este napuchnuta.. neciem, ci si to hore nemam stiahnut nejakou naplastou, lebo tie co mi dal dok som si obstrihala, lebo ma rezali a podprsenka ma stahuje akurat pod prsiami a nie hore.. inak mna to tak strasne pod prsiami stahuje, ze ma normalne bolia rebra, jak keby ma niekto zbil..

co sa tyka tej karticky, ja ju mam tiez, nepytala som sa naco mi je, ale pocula som, ze napr. ked letis, tak ju musis mat so sebou..

tanda

Ahojte...

Tak ja som dnes poslala nove foto do galerky.. ta lava strana je stale este napuchnuta.. neciem, ci si to hore nemam stiahnut nejakou naplastou, lebo tie co mi dal dok som si obstrihala, lebo ma rezali a podprsenka ma stahuje akurat pod prsiami a nie hore.. inak mna to tak strasne pod prsiami stahuje, ze ma normalne bolia rebra, jak keby ma niekto zbil..

co sa tyka tej karticky, ja ju mam tiez, nepytala som sa naco mi je, ale pocula som, ze napr. ked letis, tak ju musis mat so sebou..

1mica1

barbora
a ked ju mas doma a mas nehodu,tak je ti aj tak na nic-teda nam vsetkym,ked ju treba mat ci ako.ja to napriklad nepovazujem za dolezite,mat ju pri sebe.Co to je krva skupina?

barbora10

ale teraz si spominam,ze mi sestricka vravela,ze v penazenke ju mat nemam,aby som ju nahodou nestratila.vraj dat doma na bezpecne miesto.

a keby ju mam v penazenke a nahodou ma nikto prepadne a ukradne mi penazenku,v nej aj moja karticka o silikonoch a za rohom prejde zlodeja auto a privolany lekar vyhlasi:ved on ma silikony.

1mica1

Baby, a co ma spolocne nejaka nedajboze nehoda s mojimi silikonmi?(teraz neviem ake "i" ci "y" je na konci silikonov)

84nika

1mica1
ja nosím tú karticku so sebou ale prefotenú kopiu. inak mi lekár kázal ze si to mám schovat aby nestratila, ale na karticke je písané ze by si to mala mat pri sebe, kvoli nehode a tak..
martinka54 - tú karticku mi predtým tiez nespomínal doki, len na 2. kontrole mi ju dal, dáva to firma od ktorej más implose, je tam kód, ml, den opky atd. Inak ako by si dokázala ze más tie a tie imlantáty...

barbora10

mica

taku karticku by mal mat kazdy,co ma silikonove implantaty.aj ja som ju dostala.a je tiez pravda,ze by sa mala nosit pri sebe ako obciansky.ale ja ju v penazenke tiez nemam.