Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

tanda, vyborne povedane :) mne sa t tak vysvetlit nepodarilo :) cize je to info pre lekara v pripade nehod a tak. inak sa nik nestara ci mas implose alebo nejake karticky u seba :)no stress, noste to baby.

tanda

toto som nasla na nete, no vela toho nie je..

Pas a dokumentácia k implantátu

Po operácii dostanete od svojho lekára pas k implantátu. Noste ho láskavo všade so sebou, aby informácie ohľadne typu a veľkosti implantátu boli kedykoľvek k dispozícii. Informujte každého lekára, ktorý vás vyšetruje.

Odporúčame Vám u seba neustále
nosiť pas pacientky, ktorý dostanete
po operácii, aby v prípade nehody
(napr. autonehody) bol zasahujúci
lekár informovaný.

mihai

mica

ale sak to nemusis vykladat nikomu. len ked budes mat uraz, budes asi rada ked budu vediet ako s tebou narabat, ze treba mozno nieco robit inak ked mas silikony. inak to na letisku nikoho netankuje, mozes mat aj tri ked chces. je to o zdravi. ak sa mi nieco niekedy stane, budem rada ked sa nieco nepokasle len preto ze nevedeli ze mam implose. aj ked hovorim-ci tu karticku niekto najde, je otazne.

mihai

vola sa to "pas" od silikonov alebo tak nejak, nejaky pas proste. ja to mam a kazali mi to mat pri sebe. nemam s tym problem mat to v penazenke. keby sa mi nieco stane, tam vidia ze mam pod svalom silikon a to je uzitocne. ibaze si nie som ista ci zdravotnici kutru najskor v penazenkach ked sa nieco stane :)))) ale myslim ze v mojom pripade je hned vidno ze tie silikony mam :)

barbora10

mica

no myslela som to tak,ze original odlozeny doma a prefotenu v penazenke.ale neviem,asi sa na to opytam na kontrole.ale ja niekedy nenosim ani doklady pri sebe,takze tak...idem si precitat co na nej pisu.

1mica1

tanda
ked letim? pre mna su silikony intimna zalezitost a nie,aby som kade tade vykladala,ze ja ma silikony.napr.takej letiskovej kontrole ci komu tam....hmmmm,ake divne

ihla

tanda

Ked som si citala tvoj prispevok, tak ma napadlo, ze ked som bola ja na nose a mala som tie pancuchace sthovacie oblecene, tak ma tak stahovali, ze ma cela noha bolela, aj som im to povedala, no oni povedali, ze to je dobre, ze to tak ma byt. a ked som ich vyzliekla, tak som mala normalne chrasty z nich na nohe - tam na tej gume, co to na stehne drzi