Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

martinka54

.aj ja mu idem teraz zavolat, ved sa mi to nezda normalne...i ked si myslim, že povie "to je normálne" :-) alee inak je mily - fáákt

della

colombo - barbora10 :-)

..hmm to bolo dobre s tým zlodejom..si ma pobavila :-)

Martinka54

..tu kartičku dostanes aj mne ju dal...

..asi to nie je hovadina, mat kopiu v penazenke...kvoli nehode..jeeej nechcem na to ani mysliet....ale logiku to podla mna má :-)

della

Mihaí
..len kvákaj :-) velmi rada ta čitam :-)

84nika
..ja ti neviem, čo som to za človeka...ono to ani nie je bolest, len strašne neprijemny pocit to trpnutie..a kedže je to nonstop vadí mi to a aj ma to vyčerpáva

bratislava
..jasne manželovi sa pácia...sice to lave mam este vacšie...ale uz aj tie bradavky sa zacinaju črtat k normalu, poctivo repíkujem..

ihla

mna by zaujimalo, ako sa ma mata16. je mi tak trochu srdcu blizka, lebo ten termin, kedy ju operovali, mi bol navrhnuty, no odmietla som ho.
a tiez by som chcela vediet, co je so ska38 a wendy????