Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

carol

som po opke 5 tyzdnov.spat by sa mi samozrejme na boku dalo,ale neviem,ci uz mozem.asi este nie.

mihai

kedy ti doktor dovolil spavat na boku.

mihai

della

jasne, aj mam. lava bradavka sa mi prebrala omnoho skor nez prava. aj teraz viac citi nez prava, ta stale meska. a ved celkovo nemam tu citlivost taku aku som mavala :((( vazne ma to trapi, ale beriem, mam konecne prsia. aj take necitlive plochy som mavala, potom svrbeli vnutri ako to zrelo, aj zreje aj to svrbieva. ale tiez sa tam pomaly uz vracia citlivost. a to som davno po opke a mam aj rozdiely aj toto.

della

mihai
..hmm mas pravdu...kremiky isto nie...

..ta lava bradavka nic :-(...mala si rozdiely v prsiach par tyzdnov po opke?

mihai

:)) ze ? takze je nazive :) a druha co robila, nic ? asi sa este neodvazi ked je zrazu tak inde nez byvala :))

citam tu temu ze ovisnute prsia. je mi luto tej baby len nechapem ako si niekto moze mysliet ze cvienim alebo mastami navrati pevnost prsiam. ved cvicenim spevnis sval, ale to nema nic s kožou a zlazou. a kremiky, no to isto...

mihai

della caaau :)

no brniet 6 tyzdnov, to je teda.. mne to robilo ked som kracala. ako som sa otriasala kvazi, strplo mi to. a zdalo sa mi ze sa mi sval zmrstuje a stiska ten implos... som zvedava ako sa ti to vyvinie. inak, citis si dvorce a bradavky ?

della

martinka54

...no prave som s nim dovolala, zlaty chalanisko je to....pokial nemam teplotu, nič mi nevytera z rán...tak to je normálne...povedala som mu,že ked sa sprchujem tepla voda mi robí velmi dobre..povedal, že to bude tou zlazou i ked samotna zlaza by ma nemala boliet...povedal, že su pripady kedy to brní aj 6 týž....ak by mi to za 10dni nepreslo mám sa prist ukazat