Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Praveze mna to neboli to lezanie na boku,minule som si lahla pri telke automaticky na bok a v poho.-))) ale hned som si radsej sadla.

carol

ja som sa pytala dr na to masirovanie a tak, zakazal. ze nic netreba...

aj to spanie na boku.. ze ak ma to boli,nemam skusat. takze musim este vydrzat. zajtra mam 2 tyzdne po OP.

niektora ste spominala rebra. tie bolia aj mna,a le uz len malinko a tiez tesne pod prsom. dr ze ved jasne, mate to na rebrach, tie to vsetko nesu a priecne brusne svaly su prepojene s prsnymi, takze vsetko je to OK.

della

jamimili

..kazal mi to dr., ked som bola na kontrole, od hrudnika smerom dolu tlačit implos...a i z bokov k bradavkea mam ich vela mastit...ked boli 13dni uplne polepene...vraj koze dost trpela..

..i to mi dnes hovoril, že aj preto môže byt to trpnutie az teraz /predtym som to vobec nemala - len tlaky a sem tam štipnutie/ kedže predtym boli dost stiahnute ...

..baby mi si môžeme za chvilu otvorit poradnu - pooperačnú ...hahahha

jamimili

Della spala som tak cca 3 tyzdne po op,teraz uz normalka ale ja mam aj tak velky vysoky vankus.Uz netrpne trplo mi to tak cca dva tyzdne po OP...mamsirovat a ako??,ja si ich len tak zlahka ako keby kremujem a hlavne ked sa sprchujem tak ich vymydlim.-)))

della

jamimili

..ano ved i ja to mám len sem-tam možno 2x za den....až zostanem ticho, že "co se to dejéé´"....ale netŕpnu ti, že??...bože no fakt mi z toho už drbe..hhahaha

della

ozaj baby..

..a dokedy ste spali na vyvýšenom vankúši??...ja už spím normalne..snád to nebude proble´m.....je mi tak lepšie na chrbat...i ked rano ledva vstanem ..

..a ako casto ste si ich masirovali...kym som doma snažim sa 2x denne ale bolia ma ruky...bože no to musí byť "radosť" ma čítať :-) ked ma furt niečo bolí...haha...už som ticho a nestažujem sa

della

mihai

..len ma serie, že som tu jediná, ktorej stále tŕpnu...fakt, ved ani jedna nemala tie príznaky....normalne ma to ubíja...do paže...a v pondelok uz idem do prace, tak snad sa to dovtedy zlepší..

..niekedy mam pocit, ako keby sa mi na boku niečo tak slabučko prelievalo :-) ako ked presypaš presypacie hodiny :-)
..bože tak tažko sa nejake veci opisujú...