Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

CICKOPAS: Ja si myslím, že by sa to malo nosiť so sebou, aspoň prefotené pre prípad straty. Nedávno som sa spytovala na prvú pomoc pri implantátoch, však tlaky na hruď, to dá silikónu zabrať. Ste ma zrušili, že čo mi behá po rozume.. Mne povedala sestrička, že nosiť so sebou. Ja ju mám pri preukaze poistenca, v prípade ku gynekológovi alebo na röntgen.U zubára vyberiem a dám mu len preukaz bez cickopasu.Ale keď sa mi oprie o ne,tak beda mu!

DOMINIQUE, ahooooooj, ako sa máš? Ty si mi tu medzi prvými radila už som aj ja PO.Tvoje prská som mala ako ukážka pre Dr. Teším sa na new fotečky po roku. Vždy si super poradila. Vitaj späť!

Bodynka, tak predsa bude pôžička?! Prajem Ti to, veď už dosť dlho čakáááš.Škoda, že si nevyhrala,mrzí ma to.

Prepáčte, že som sa rozpísala, vy ste tu popísali vyše 30 strán, tak reagujem.

martinka54

ska38
tak ze priatel je spokojny hovoris. to si mu spravila dobre prekvapko. ako ta citam tak si sa dobre vyjasila v pisani, normalne sa nemozem docitat. ten tyzden ti dal urcite zabrat, kym si nas precitala. dufam, ze tu budes opat castejsie. ked tolko bab sa uz neozvalo. snad sa nam to tu nerozpadne.

ska38

Viem, že veľa kočiek nás len číta a zbierajú infošky o silikónoch o Dr, prepáčte mi,ale niekedy mi to príde dosť divné, že raz sem hodia otázku bez pozdravu - bez vďaky, do otvorenej témy, ktorá sa v ten deň preberá a samozrejme hehe zapadá do témy silikóny /napr: hrnce,choroba,deti ,frajer/ktorá možno nebola zodpovedaná a potom už opäť kašlú na nás. Okrem Wauky,Nataly a Zany , ostatné prepáčte, keby ste aspoň napísali ku komu sa chystáte a kedy.Ani v galérke nie ste.Však sa zviditeľnite, budeme radi.Ďakujem

ska38

A new kočky pred OP, ja som si veľa vecí z fóra ukladala do Wordu a potom vytlačila, je dobré, keď si priebežne tie informácie ukladáte a kedykoľvek sa k tomu môžete vrátiť a čítať. A kliknite aj o pár mesiacov dozadu, stojí to za to, nové info, iné príbehy, iné pocity z OP. Ja som čakala 6 mesiacov na OP a mne toto veľmi pomohlo. Predsa len je tu viacej doktorov a iné mestá a každá máme pred OP rôzne postavy a prsia a chceme iné tvary silikónov. Takže ja som sa tiež najskôr sústredila, kto má rovnakú stavbu tela/výška + váha, cm pod prsiami + cez/, miesto rezu, či bola kočka u Dr. Červeňa. Podľa toho som prezerala aj našu galérku. Ja som bola na konzultácii len uňho. Kamoška mi povedal, že mám ísť k nemu a nemám vymýšľať a že som prsia už mohla dávno mať. Ja som sa rozhodovala 2 roky. A frajer s tým samozrejme nesúhlasil. A nepovedala som mu to preto, lebo viem , že by ma odhováral. Tak na čo?! Mať stres, že idete podstúpiť, takúto OP a ešte počúvať nejaké bla – bla od chlapov, ktorí by sa zo strachu pokakali a určite na to nikdy neodhodlali. Tak, ktoré váhate, nebojte sa a zverte sa do rúk našich SK doktorov, lebo posledne tu bola téma našich susedov aká “veliká spokojenost“ tam vládne, no ale tie výsledky tomu nenasvedčujú. Však si spomínate ako kamoška trpela v Prahe a ešte dotyčný Dr. sa svojou prácou chválil. Tá žena mala stále bolesti a prsník jej skákal pri napnutí svalu. Chúďa si vytrpela. Ale to neznamená, že ich hádžem do jedného vreca, druhá kamoška OP v CZ je naozaj spokojná a má ich krásne.

ska38

Barbora10,
keď som dala dole bundu,som mala obtiahnuté tričko.Musela som , čo najskôr, lebo on má vo zvyku robiť so mnou premety cez plece.Som bola v strachu ,aby sa to nestalo.hehe
A chlap, prvý pohľad do očí a druhý do druhých očí!

ska38

A tu som sa poriadne nasmiala,čo ste písali:
-Ihla, , že nikto nepíše, tak aspoň Ty, že kam idete k Dr, aké si mám dať a čo ste mali na večeru? A kartičku nosiť na krku ako lístok na obed.hehe
-V Amerike, že 1800ml?! ..........uf tak, mať ich tak si fakt rozbijem nos od preváženia tela. Kebyže aj v zadku 1800ml, tak aspoň aká taká rovnováha.
-Sex- story... už som čakala, že pôjdete do detailov, mali by sme písať nevhodné do 18r!Nečítať!
-Della, Pooperačná poradňa! ...Prajem Ti skoré zotavenie. a áno aj sexujem. Konečne! Po 1,5 mesiaci.
-CZ: veliká spokojenost...nekomentujem, hehe
-Martinka54,s 30ml pre dcéru,..... to bolo dobré.
-Barbora10, tá staršia teta nemala chybu a Colombo 10 a že si jej na stope! Ty detektív....Kiarusenka,tak to ma aj prekvapilo, a možno je to kočka, čo nechce ukázať svoje pred OP a stiahla fotky z netu.Však nás tu toľko ľudí číta ale niektorí už asi nemajú prístup pod svojim Nickom a majú nové.

Tak týmito hláškami ste ma pobavili. Len tak ďalej!

barbora10

ska

no konecne!!!uz sme boli vsetky strasne zvedave.a kedy si priatel vsimol,ze ti prska narastli?ci az ked...takze priatel bol spokojny,prska sa mu pacili.

ska38

Ahojte kočky,
konečne som sa sem dostala. Som tu nebola týždeň, včera v noci som čítala, čo ste popísali. Viac ako 30 strán, skoro som oslepla. Ani neviem, kde začať....
Určite si spomínate, že moja OP bola zatajovaná pred partnerom, že prekvapko na Valentína. Ono to prekvapko mohlo byť aj na Vianoce, to mi ale pre chorobu nevyšlo.
Po mesiaci priletel, zvítanie bolo veľmi divné... Tak nejak vedome- podvedome, psychika funguje som sa bála ,aby ma silno neobjal. Vyčítal mi, že som sa naň vôbec netešila, že inokedy zvítanie je ako má byť a teraz , že mal blbý pocit, či sa niečo nedeje. Som sa bála, že pri jeho stisku, by mi z tela vyšlo všetko tekuté- netekuté, kohezívne. Ale pochopil až doma. Ešte minulý rok krútil hlavou, keď som mu opäť spomenula, že chcem silikóny. A jeho reakcia: že to je umelé, nevie si to na mne predstaviť a bla- bla. Zaujímavé, že už mu to po týždni umelé nepripadá a stará sa o ne. Že ich treba bozkávať, krémovať, masírovať, že to prospieva k rýchlejšiemu zotaveniu. No nie každú chvíľu, ako on. Ale aký sa z neho stal doktorko... A masírovať mu ich nedovolím ani nestláča, lebo mi to Dr nekázal a ja sa bojím ,aby sa niečo nepokazilo. Potom som mu povedala, nech si aj on kúpi a nech sa stará o svoje. hehe Čo sa týka S v posteli, tak opatrne, však som len 1,5 mesiaca po OP.Teraz pochopil, že keď sme kecali pred a po OP cez SKYPE, že som stále on-line, stále na PC, že ja nezvyknem a čo stále hľadám, čítam. Či som sa s niekým cez net nezoznámila , z toho vydedukoval, že sa určite niečo deje...ale že SILIKÓNY , to ho vôbec nenapadlo. Len nechápal, že som stále on-line a to ja, vás stále čítala a čítala.

barbora10

carol

ani ja nemam masirovat,aspon nic doktor nekazal.a zacat spavat na boku by sa malo asi tak po 6-8 tyzdnoch,teraz som to nasla na stranke plastickej chirurgie.