Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

ska
mam sa uzasne , prska si velmi uzivam a tesim sa uz na leto , zajtra mam 1.kontrolu ( po 2,5 mesiaci)nakolko sme ja a lekar z opacnych koncov slovenska , ale vdakabohu som nemala ziadne problemy takze lekar a aj ja sme mohli mat cistucke svedomie a usmev na tvari :o)))

della

ska38

..pekne si sa rozpísala, radost čítat :-)

želám pekný večer všetkým..idem masírovat a krémovat prská :-)

paaaaaaaaa zajtra

martinka54

ska38
ma dovolenku, lebo si pamatam,ze povodne som mala ist k nemu a hovoril mi, ze bude mat volno koncom februara

martinka54

ska38
jasne, ze bolestne. super napad. ja si ale bolestne asi nebudem pytat, lebo mne hradi celu opku a to by bola asi sila, ze mi da 3100eur za opku a este si volaco vypytam navyse

bellinka

Baby
ja vas takisto stale sledujem a citam , ale nejak sa nemam preco zapajat do diskusie, pretoze nic ma nebolelo , nemam ziadne trpnutie mam obidva prsniky rovnake , krasne , bez problemov , spim na boku , proste nic neriesim uz s prsiami iba si ich krasne uzivam na 200% a su uplne ako moje vlastne, ale keby daco tak som tu tu stale s vami :o)))))))))

ska38

Martinka 54, neboj nerozpadne.Teší sa ,čakám čo mi kúpi.Som sa sťažovala, ako ma bolel chrbát a tak.Však potrebujem nejaké bolestné, nie?!