Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby kde ste? uz sa mi trochu polepsilo, taku mam radost. aj dceru uz mam v celku zdravu, volala som jej dnes o vysledky a ma vsetko negativne. vo stvrtok idem na predoperacne, lebo ich mam objednane a doktor mi to nakoniec dal na 15-teho, dufam, ze tie 3 dni co mi tam budu skakat nebudu vadit.

ska38

Ahojte kočky,
Dnes som si privstala,Vancouer-hokej, Mariánko Hossa ďakujem, krásny gól ale mňa teraz bolí prsko,teda sval. Ako som ruky od radosti zdvihla. Demitra super!SVK2:1RUS.

ska38

Jamimili,
určite ti to pekne sadne.Oni sa tie prská , každým dňom menia a k lepšiemu.
Bodynka,
jasné, že je nadšený, ale teraz mu to trošku vraciam, ako on reagoval, keď som mu o OP hovorila.Tak teraz mu párkrát poviem, nechytaj, lebo si nechcel..hehe
Ja som vedela, že sa karta obráti.A prsia budú.Prajem Ti ich a už toto leto!
Mata16,
ano 350ml.Som spokojná.Aj keď sa musím priznať, že pri výbere štichov /10 dní po OP, čo bolo ešte skoro na posudzovanie/som povedala Dr, že by som chcela, aby sa ešte trošku zmenšili.Už som si myslela, že budem prvá čo sa sťažuje, že sú veľké.Ako Mihai posledne konštatovala, že sme tu takúto babenku ešte nemali.Že má väčšie ako chcela.Skôr sú tu kočky, čo po OP hovoria, že mohli byť aj väčšie.Som rada, že som dala na radu Dr.Sú akurát a hlavne nebijú do očí.O to mi išlo už pri prvom pomyslení na silikóny.A možno o mesiac - dva, poviem aj ja, že mohli byt väčšie?!No vyznáme sa sami v sebe?!

mata16

ska38
ja sa mam super nic neboli tak som rada.. Akurat sa mi zdaju prsia mensie a som trosku smutna ze som si nedala tych 375ml ako mi dokt. navrhol som si stale myslela ze to bude moc ale teraz by som si dala aj400ml
poslem fotky len cakam na kabel k fotaku lebo som ten predtym stratila.. Dufam ze mi do muz zajtra donese.. ty ako ty mas tiez 350ml ako ja ze? a ty si spokojna?

bodynka

Ahojte, zas ste toho popisali.
SKA super, takze si nevie oci vyocit a je cely nadseny? No to su ty chlapy...
Bude pozicka, priatel slubil, ak vse ojde podla planu. Vselico sa moze stat :( Veru, mohlo lotto nieco hodit sli by sme vsetky na twn welnes.
Prave mi sestra pisala ze s cim robia oni , takze spominane- Mc Gahn, a Emdoplast. To asi vsetky pocujeme prvy krat.S mentormi vraj vobec nerobia..
Teda vraj ich na klinike nepoznaju.. To je tiez troska cudne.
A to s tou kiarusenkou.. No ,nemusi to byt zrovna taky pripad.Ale tiez sa cudujem ked sem nabehne neznama snad baba a hned sa pyta na to kde si moze kuk fotky. Vsimla som si ze niekedy jej nik neodpisal a ona sa uz neozvala alebo aj ked ste jej napisali ako a co , tiez nic.
Urcite su to zamaskovany chlapy.
Belinka,jaaaaj ty si mala super stasticko. Baba co jej to prebehlo bez komplikacii. To sa tu velmi necita. Uz sa pomaly budem psychicky pripravovat na svoje bolacky. Ale hlavne uzivat si posledne 2-3 mesiace spania na brusku:D

84nika

della
také tŕpnutie som aj ja cítila ale iba ked som kracala al. rozbehla hore po schodoch, trocha nepríjemné ale mávala som to iba pár hodín a potom preslo, ale po 2-3 týždnoch už potom vôbec, ale som to nebrala ako bolest.

jamimili

Dakujem Livka a jked niektore ste ich uz videli :-)))papa-ska38 som rada ze si sa ozvala.Belli len tak dalej ja dufam ze m to prave klesne uz konecne.