Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

martinka54

casto chodim na stranky plastickej chirurgie aj ceskej aj slovenskej,ale odpoved pani doktorky ma dojala.nedalo sa jej neodpovedat.

bodynka

Bre rano.
Idem si pokukat vase foto znova. Mam v tom velmi chaos.
Baby co bolo u vas smerodajne ze ste si vybrali bud tie anatomy alebo gulate?

martinka54

bodynka
ako sa prehrabam na nete som nasla este dve kliniky, ktore robia na splatky. ja viem, ze si hovorila, ze sa nemusim snazit, ale padlo mi to do oka. takze este interklinik, oni ti urobia nejaky splatkovy kalendar a chirmed, ale to je daleko

martinka54

ach, vobec som sa sem nemohla dostat, zase to nefungovalo

barbora
citam na plastickej chirurgii ako si odpisala jezovitej. super, ked sa nerozumie tomu, tak nech netrebe o tom reze cez dvorce

ska38

Martinka54,
som rada, že sa Ti polepšilo.Tak na predoperačné budeš fit,výsledky budú dobré.
Wauka,ja dobre,ranný hokej a hneď úsmev na tvári aj keď je zamračené.Ale sval ma pobolieva.Ach to moje fandenie...
Barbora10,
zvladli sme to.Hokej = moja krvná skupina.hehe

barbora10

ska

super.aj ja fandim hokeju.

martinka54

mas taky isty termin,aky som mala mat aj ja.tiez som mala mat opku az teraz v marci.a davaj uz bacha,nech uz neochories.

barbora10

ska

martinka54

mas taky isty termin,aky som mala mat aj ja.tiez som mala mat opku az teraz v marci.a davaj uz bacha,nech uz neochories.

barbora10

ska

martinka54