Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smejo4ja

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať po prvé koľko máte rokov? po druhé kde ste si idete dali urobiť alebo idete si dať implantáty??? Koľko taký zákrok stojí?

barbora10

bodnka

ano,gulate.a spokojnost velika.

tanda

urcite si urobila dobre,ze si si dala anatomicke,kedze sa ti prave tie pacia.niekto sa pytal na rozdiel vlozenia implantatu rezom bradavkou a podprsnou ryhou a doktorka odpisala,ze cez bradavku sa vklada iba pod zlazu.no a to nie je pravda,tak som jej odpisala.

wauka

sak na splatky mozem vsade nie???sak bud si poziciam cez tatra banku co je vyhodnejsie ako Quatro a pod ,,,,,ale ked nie cez banku tak cez quatro ci cetelem

ihla

barbora10

prepac, som trochu mimo, nemam momentalne cas hladat v prispevkoch dozadu, o co slo pri tej dr. jezovitej?

tanda

bodynka

ja som sa na poslednu chvilu rozhodla pre anatomy a nelutujem.. ked si pozries fotky z boku, tak uvidis, ze okruhle ti hore spravia taky "kopcek" a to sa mne nepaci, inak z predu podla mna belky rozdiel neuvidis..ukazala som dokimu nejake fotky a ten mi povedal, aby sme teda dali radsej anatomy, aby som potom nelutovala a veru nelutujem.. no mozno tebe sa prave to pacit bude, mne sa velmi pacili prsia mihai, barbie a wendy.. takze pol hod pred op som zmenila impl., este ze ich tam mali :D