Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Hmm Wauka, nad tym som zacala uvazovat aj ja. Ze mozem prave taku pracu mat v tom oktobri , teraz ju nemam preto skusim na opku koncom aprila.
Ja si neviem predstavit tak po mesiaci dvihat nieco tazke dohora. Bala by som sa, podla mna sa to da tak po tych 3 mesiacoch - ked aj cvicenie je tak

barbora10

mihalicka

asi ti neporadim,lebo si nepamatam,ake som mala miery pred.ja som sa nikdy pred tym nemerala,pomeral si ma az doktor,ale uz si to nepamatam.ale podprsenky som nosila 75/A.

wauka

baby a po akej dobe po Op sa dá kvázi normalne zit,,,,,
ked ma zivi moja fyzicka aktivita a nemam sedavu pracu,,,fnuk,((
fakt neviem ako to vybavim praci...mesiac by sa dalo byt na pn,,ale potom ako budem dvihat tazsie predmety??

bratislava

ska no vitaj, aj ja som si myslela, ze teda bud si to prekvapenie "neprezila" alebo sa na teba vrhol a cely tyzden nepustil ani k internetu;-)
tak som rada, ze to dobre dopadlo.
martinka, to je fajn, ze si uz zdrava, no do 15. este casu dost, tak daj na seba pozor. idem teda pred tebou. urcite ti dam vediet, co a ako. ak prezijem;-)
bellinka to je super, ze to tak dobre zvladas. bodaj by sme vsetky tak.

mihalicka

Barbora10, Ska38

baby prosím vás , koľko ste mali obvod pred operáciou pod a cez prsia? A teraz cez? Máte obe tie isté prská, čo mne bude robiť, len by som chcela vedieť, ktorej z vás som bližšie obvodovo pred. Teraz mám pod 70 a cez 79.

mihalicka

Ahojte :-)

Ska38,

super, už som mala obavy, či ťa priateľ nezachloštil po odhalení prekvapenia. Dobre to teda dopadlo.

Bodynka,

určite sa dá splatiť skorej, svokor teraz jednu splácal skorej, len treba napísať žiadosť. Nerobia s tým problémy.

Sa tu vyhrážam už neviem ako dlho, že idem objednať implpoše a zatiaľ som neobjednala. - teho nám strhávajú všetky splátky z účtu a chcem nech najskorej to odrátajú a až potom objednám, len keď 20 - teho padá na zajtra / sobotu tak asi až v pondelok ich objednám. Veď je stále čas, ja viem, len mi to príde zasa krôčik bližšie.

ihla

smejo4ja

ak si precitas niekolko stran dozadu, ako to urobila kazda z nas, dozvies sa. nebudeme ti tu menovat jednotlivych doktorov a k nim priradovat cenniky.