Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Martinka54

idem 20. 3. :-)

Ska38, krásne si skomolila to slovo :D Sa tu rehocem. Hihihi a super odpovede si dale pre ,,Smejo....." . No skorej Tri kráľovné ale marcové :D, nevadí veď ženy musia meškať, no nie?

ska38

Martinka54,Bratislava,Mihalicka,
vy ste ako Traja králi, budete spolu bojovať.
Smejo4ja,ty si jedna z môjho klubu prispievateliek, ktoré som včera opisovala.Preštuduj fórum,otázky a odpovede určite nájdeš.
1.viac ako 18 rokov
2.v mieste nášho bydliska,ak je možnosť
3.viac ako 19,20 Eur.
Nemáš začo.

wauka

ska38

no neviem neako si poradim,,,i ked mam fakt sproste zamestnanie,,,ale co uz,,,
chlapov je tu dost a povedia akurat ze rovnopravnost

ska38

Mihalička,
hehe nezašlochtil=krásne slovo.
pred OP:pod 77cm a cez 85 cm a po OP cez 90cm.
Bratislava,
ďakujem.Už chápe, prečo som bola/december+január/ stále na nete.
Wauka,mne to trvalo dlhšie ako 2týždne.S tým dvíhaním, by som počkala aj 3 mesiace.Dnes som len ruky zdvihla v eufórii, pri góle/hokej/ a stále ma to pobolieva.Aj teraz, keď som šoférovala.Som 1,5 mesiaca po OP,ale ťažké veci nedvíham.S nákupom tiež si ho radšej na viackrát odnášam z auta.Aspoň mám pohyb.Zbytočne nezaťažujem.Ja som to tiež riešila pred OP.A to v práci nemáš chlapov,čo by ti pomohli?Však im tam klepni po hlave.Povedz, že si po úraze a basta.