Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

barbie
tak to uz mas za sebou. supeeer :-) celkom ma to potesilo. No ja zacinam opacne ako ty - ja som mala prvy nos a vobec nebolel. Tak dufam, ze ked ma nos vobec nebolel, ze aj tie prsia zvladnem v poho :-))

bratislava
daj si 300 ml. budes rada. uvidis.

a ja som janka :-))

barbora10

ked sa tu uz prezradza,baby ja som barbora:-)

a inak mam teplotu a je mi dost na hovno,tak si vas ked mi bude lepsie precitam.

a s tym facebookom nie je zly napad.som za.

idem si lahnut,drzte sa.mam vas rada:-)

BarbieOne1

bratislava

ja som uz po 5 tyzdnoch zdvyhala a kupala mojho 18kg psa:) a v pohode:) aj teraz..

Moja to ti neviem povedat kolko si mas dat:(.. ty ako si spominam, tak mas viac zakladu, takze mozno ti aj tych 280 bude stacit k uplnej spokojnosti:)
Ja som v podstate spokojna, su velmi pekne bez tricka:)) a aj moj priatel hovori, ze su akurat, dokonca vacsie ako do ruky...
Ide o to ake prska chces mat.. ci ti stacia take dva a pol., alebo skor trojky..
Mne by sa momentalne 3jky asi nehodili, lebo som dost kostanata:(

Nos ma bolel akurat ked mi ho robili v lokalke.. Akoze nikdy viac:) To nebudem radsej ani popisovat:))
Ale potom iba trosku a teraz skoro vobec.., len mi dost krvaca:(

mihalicka

Wauka,
ozaj sa ti darí v tom tipovaní? No zo srandy som skúsila niečo - som sa registrovala, ale s mojim šťastím. Ak sa podarí tak ťa budem častejšie žiadať o tipy.
Letím za chvíľu do škôlky po staršieho.

Tie dve modelky či čo sú to mi nič nehovoria podľa mena, musím očeknúť .

wauka

bodynka ty si sikovna tak si ma nasla ,,,heh no ok neco vymyslim na facebooku a budeme tam len my a neako cez mail sa dohodneme

bodynka

Wauka to je dobry napad, ale to sa sem nesmie napisat ten nazov, to by musel tajne kolovat. Inak by nas tam bars kto nasiel. A este treba nazov vymysliet.
Wauka, no moj nazor na tie baby je ze to je iny styl.
A wauka, ty tajnostkarka jedna. Som ti napisla rp ze "ahoj", tak mas moj normalny nik aj. Vecer mi napis.
Idem do DM.