Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

strasne mi to tu blbne,,vobec aj ked aktualizujem nezobrazi mi forum

pisala som ze mam slabost na modelku Mia Maix a Kate von d,,,,

ake su vase nazory na nich??

wauka

bratislava no na zraz by sme mohli,))) aspon by som tam bola ako lata medzi vami,)) sak bude fasa pocasicko,,,nekde vyrazit,,,opekacka cecaňská, a popíjat vinčisko pri ohni a kecať historky o Op,)) zapadajúce slnko,,,no uz si to viem predstavit,,,,hawai,)))

bodynka

A to kedy musim podat? Staci zajtra? Bratislava , neboj ziadne tajnosti, to urcite nema nic s prskami.
A ako sa volas Bratislava? Uz to prezradte este niekto okrem mna, xixi

bratislava

jeeej barbie, no vidis, akurat som ta spominala, ty nevernica, uz si nam tu chybala!!! ako sa mas? ten nos ta ozaj neboli?? to neni mozne?? bola si zase u "nasej" dr.??
a fakt sa ti zdaju teraz prska male?
mozem po siestich tyzdnoch dvihat tak do troch kil baby???

mihalicka

No tak ledva som to dopísala a Barbie sa objavila aj ,,u nás" .
Ska38 má pravdu - akéže tajnosti, hááá?

bodynka

VDAKA skusim, ale to mi musi niekto iny spravit lebo to voobec neovladam. A ak vyhrame ides aj ty na opku, jasne?

bratislava

mihalicka ty si objavila nasu nevernicu barbie? skoda, ze chodi teraz za druhymi:-(
ale by ma zaujimalo, ako sa maju jej prska. to je fakt odvazne ziena, ako to berie zhurta, jednu opku za druhou
wauka nerob tu tajnosti, vsetky sme tu na jednej lodi, a rozoberali sme tu uz myslim ine temy, tak sa nemusis hanbit a s bodynkou schovavat;-)
a ja si teda myslim, ze tie krstne mena by nemuseli byt taky problem, ved aj tak sme raz hovorili, ze sa mozno v lete stretneme a budeme bojovat o zapis do guinessky. ci??

wauka

bodynka skus podat toto,,,ak uz podavas loto,,,toto aspon vyjde,)a budu na cecky,)

RoKi-K Vantaa 2
Slovan-Skalica 1
Brescia-Ascoli 1
Düsseldorf-Ahlen 1
Cambuur-Oss 1
Strasbourg-Clermont 1
Maritimo-Nacional 1