Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

ajojek vsetkym:) ska38 dakujem aj ja za opytanie:)

Ja som zachvilku 2mes. po op. Vobec ma uz nic neboli, prska sadli pekne, to som veli rada, lebo lave sa nechcelo zo zaciatku nejako uchytit..
Su uz ako moje a pomaly si uz nespominam ani ake boli predtym a zacinaju sa mi zdat male:))).. Ale aspon nikoho pri pohlade nenapada, ze mam siliokony:).. I ked mozno po detoch pojdem do vacsich:))

Inak dnes som prisla z nem. dala som si spravit aj nostek:), takze baby co vas to caka nebojte sa, za chvilu si ani nespomeniete, ze vas nieco bolelo a niektore budete rozmyslat aj o dalsich op.:)))

mihalicka

Odhalila som teraz Barbieone v inej téme, tak bola včera na nose. Asi riešila teraz toto. Hádam aj na cecášiky príde popísať, čo nové a ako sa jej darí. :D

bodynka

Dobra zabava Mihalicka.
To som este neskusala, ale ked budem v praci vezmem si katalog beate uhse a budem sa tak hrat.

mihalicka

Bodynka,
ja som dnes čítala nejaký článok v časopise, kde boli samé baby v plavkách a som len zaraďovala medzi ,,guľaté" a ,,anatómy" . Ani ma nenapadlo, že by mala niektorá aj svoje. :D

bodynka

:DDD Ja umrem.
No teraz k prsiam, aj vy ste teraz take ze ked vidite babu s peknym dekoltom poviete si , "aha silikony"?

wauka

bodynka,,,ja v praci sa neviem prihlasit nikde kde je chat,,ani facebook ani pokec,,vsetko je blokovane,,,,pockaj skusim cez wap

mihalicka

Ska38 :D
že zaľúúúbila. Hehe. A čo, nezopákla by si si to ešte raz / opku / , no?

Bodynka,
aj moja sestra je Katka :-)

ska38

Wauka,ale ja už nechcem ísť na OP.Mne jedna stačila...
Ty si sa nám zaľúbila do Bodynky?
Bodynka,len pekne s nimi.A vodičku si budete podávať navzájom.