Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

baby

chcem sa spytat, tie co ste uz videli moje nove foto.. myslite, ze ta lava strana je napuchnuta, alebo je implos vyssie? inak ako tak citam, tak vacsina z nas mala problem prave s lavou stranou, zvlastne..

inak ta myslienka so stretkom sa mi celkom paci, len skoda, ze sme roztrusene po celom slovesnku.. no ani ten FB nie je zly.. ;)

wauka

baby nezalozime si na facebooku skupinu?? budeme tam iba my co chceme alebo co mate uz cecaňe,)) aspon by sme sa aj lepsie spoznali skrz fotiek,,,a ked si uz takto piseme tak by sme sa mohli aj vidiet,,ako mala komunita cecaňovska

bratislava

ja sa volam gabika :-)
barbie idem ku nej 11.3. strasne sa uz tesim, ci bojim, ci cojaviem co. co viac:-)
ten nos ta fakt neboli? no ja som pri nose zomierala, tak to co bude teraz? aky mas vlastne profil pri 280ml? nemam ist na tristo?

BarbieOne1

no ja sa na ten zraz uz tesim od vianoc:)) tak sa musi nieco vymysliet:))
aj keby sme mali vybehnut len na kafe resp. vinko:) do nejakeho pjekneho podniku.. poznam par, kde sa da rezervovat stol aj oddelene.. ale zas neviem ci by sa oplatilo prist aj tym mimo BA:(

bratislava

ano nos mi robila opat dr. simonova, strasne bola zlata "pozorna" aj po op., no len teraz mi ho robila aj s dr. palencarom myslim.. vela spolu konzultuju ako som spominala..

no s prskami som spokojna, vobec nevyzeraju umelo.. tak som si na nich zvykla, ze aj tych 300 by som uz urcite brala:)), ale zas na druhu stranu, ked si dam trosku vacsiu podprdu, tak su akurat, ako som chcela:).. + maju velmi pekny tvar.. to som necakala z anatomov..

BarbieOne1

bratislava

ja som stale verna aj tomuto tematu:), len som potrebovala pred op.nosa zistit nejake veci:).. a nemala som moc casu koly dalsej pn, surfovat na nete:((..

inak obzvlast na teba myslim, kedze ides tiez k dr. simonovej.. ak sa teda medzicasom nieco nezmenilo:))) este som nemala cas citat co ste tu popisali:)))

to bol zvlastny pocit, ked som prisla znovu na odd.:) aj sestricky sa ma pytali, ze ci som tam uz nahodou nebola, ze som im povedoma:))))...

bodynka

ano uz ma cakaju len pery, obocko a predlzenie vlasov:) a snad potom budem pekna:))))))))) to bol vtip..
no len musim este nejaky ten tyzden pockat, lebo mi nakoniec nos aj lamali a veru nevyzera to pritazlivo a budem mat aj dlhsie sadru..
Inak tuto opku som zvladala omnoho lepsie po tych prskach, nenadarmo sa hovori, ze je lepsie si dat urobit viacero veci naraz..