Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

No .. ja uz len viem ze sako nezapnem ani koselu, skusala som, teraz mam 34 velkost na tom a je mi to tesne. Budem musiet pytat od sefa 36 , co poviem? Ale to budem riesit potom .. No len ma to napada lebo priatel je z toho troska taky.. ze co povedia a tak..

tanda

bodynka

tak ja som bola dnes prvy krat von, no mala som kabat, takze si to asi nikto nevsimol.. bola som aj v praci, no tam o tom vedia a rozdiel videli, len ked som si dala dole mikinu a videli ma v obtiahnutom tricku., ale vsetci pochvalovali ;)no podla mna musime pockat aspon do jari, az potom zacnu nejake tie reakcie..

bodynka

Boze baby co spite?:D Tak pome odpovedzte ako reagovalo na vas okolie po op. Myslim ludia v praci znami ktorym o tom nechcete povedat a tak.
Ja mam totiz vela ludi okolo seba v praci a veru nechcem im to povedat a ani sa netesim na to ak sa budu pytat.

tanda

Ahoj Bellinka..

ano, to som bola ja..vravela som mu, ze si spokojna.. ukazovala som mu aj fotky, co sa mi paci a co nie.. videla som na nom, ze sa divi kde som k nim prisla, ale nic nevyzvedal :D